S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Kompas.

Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Kompas. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.Med kupci so trgovine Kompas znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.Trgovine Kompas imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 12.02.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware?

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na www.kompas.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Kompas vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Kompas na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.