Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Kompas
3/5

Kompas katalog od od ponedeljka 25.03.2024 | aktualna ponudba, letaki

Kompas katalog

Kompas katalog

3/5
Actual brochure

Kompas katalogi izidejo nekajkrat letno, njihova ponudba pa se prilagaja trenutnemu letnemu času. Poleti lahko npr. pričakujete katalog s ponudbami, ki vas bodo popeljale na morje in na sploh v tople kraje npr. na grške otoke, pozimi pa boste med ponudbami v njihovih letakih lahko našli tudi hladnejše zanimivosti, kot je npr. večdnevni ogled lepot Finske ali po božične tržnice v evropskih prestolnicah. Seveda pa to ne pomeni, da tisti, ki si želijo drugačnih potovanj, ki niso v skladu s trenutnim letnim časom, tega ne morejo dobiti pri Kompasu. Potovalna agencija Kompas je pripravljena na raznovrstne potovalne želje svojih strank. 

V njihovih katalogih lahko prelistate med raznoliko ponudbo izbranih priljubljenih destinacij. Poleg privlačne fotografije destinacije, boste našli tudi informacije o različnih terminih, času potovanja, opisu poti potovanja (z letalom iz Ljubljane npr.), ter ceno ponudbe. 

Katalog, ki je veljaven od 25.03.2024 lahko najdete tukaj.

O agenciji Kompas

Shop

Turistična agencija Kompas je agencija z dolgo tradicijo. Leta 2021 bo podjetje praznovalo 70 let svojega poslovanja! V naši aplikaciji jo uvrščamo v kategorijo Drugo. Druga podjetja iste kategorije so Baby center, Tupperware, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Agencija Kompas je bila ustanovljena še v času Jugoslavije, leta 1951, in sicer se je takrat imenovala Putnik. Leta 1959 je spremenila ime v agencijo Kompas, njena ponudba pa je že takrat vključevala tudi potovanja izven države. Podjetje se je v desetletjih delovanja uspešno razvijalo in imelo v 80. letih že 150 turističnih avtobusov, 11 velikih potniških ladij, 90 jaht Janneau, 2 smučarska centra in več kot 30 restavracij. Tako je postalo eno največjih turističnih podjetij na svetu. Po razpadu Jugoslavije se je agencija Kompas reorganizirala v več samostojnih in nepovezanih delniških družb, kot sta npr. Kompas Turizem in Kompas Holidays, kasneje pa so se vsa ta podjetja ponovno združila pod istim imenom Kompas Turistično podjetje. Leta 2006 je agencija postala članica Adriatica.net in danes velja za eno najuglednejših slovenskih podjetij. Agencija Kompas je lastnica naslednjih tržnih znamk: Kompas Young, Potovanje.si, MyWay, KompasKlub, Kompas Plus, Last Minute Centre, M holidays, Kompas Meet, To do in Slovenia in Atlas. 

V Sloveniji lahko najdete 13 poslovalnic agencije Kompas. Od tega jih je največ v Ljubljani, ena pa tudi v Kopru, Novi Gorici, Škofji Loki, Mariboru, Kranju, ter dve v Novem mesti. Vse so odprte od ponedeljka do petka, od 9:00 do 15:00. Za stranke pa so dosegljivi tudi preko elektronske pošte, ter telefonske številke, ki ju lahko najdete na njihovi spletni strani kompas.si.

Potujte s Kompasom

Assortment

Turistična agencija Kompas vam ponuja nepozabna doživetja na potovanjih po celem svetu, ter prav tako Sloveniji. Trenutno, ponujajo še posebej veliko možnosti za počitnice v Sloveniji: aktivne počitnice v Kranjski gori, plesni vikend za pare na Bledu, ponudbe hotelov v Portorožu, Izoli, Rogaški Slatini. Sicer pa vas lahko agencija Kompas popelje po celem svetu. 

Da bi zadovoljili raznolike želje po potovanjih in interesih svojih strank, ponujajo potovanja, ki so nekoliko tematsko obarvana. Ljubitelji narave in okusov se jim lahko pridružijo na potovanjih, ki bodo vključevala obiske naravnih znamenitosti in okušanja lokalnih specialitet. Ljubitelji kulture in umetnosti bodo z njimi zavili v muzeje, občudovali kulturne znamenitosti in se poučili o zgodovini obiskanega kraja. Prav tako, pa imajo tu ponudbe za športne in adrenalinske navdušence, ki jih bodo odpeljali na različne športne dogodke, npr. otvoritev smučarske sezone ali košarkaške tekme. Agencija Kompas prav tako ponuja potovanja t.i. »zabave in veselja«. Ta potovanja so namenjena vsem tistim, ki na potovanjih pogrešajo tudi malo zabave.

Kompas meni, da bo najlažje zadovoljil svoje potovalne navdušence, če jih bo razdelil v klube. Nekaj takšnih potovanj smo že omenili, druge čudovite ponudbe pa vam moramo še predstaviti. Kompas First Ladies Club je npr. namenjen potovanjem žensk. Ker pri Kompasu vejo, da so druženja med prijateljicami, sestrami, sestričnami še kako pomembna, so si za njih zamislili posebna potovanja. Zelo priljubljen je tudi t.i. družinski klub. Na takšnih potovanjih dobijo otroci nove prijatelje, se poigrajo v ustvarjalnih delavnicah, starši pa se lahko odpočijejo in med tem časom, če želijo, poklepetajo še z drugimi starši. Zelo znan med maturanti je klub Kompas Young. Ta je namenjen predvsem mladim. Kompas za njih organizira obiske velikih mednarodnih glasbenih festivalov in drugih zabav, predvsem pa je ta klub znan po maturantskih izletih. Zelo zanimivo pa je, da imajo tudi klub Plesna doživetja. V sklopu tega, pa poleg potovanja, organizirajo še različne plesne delavnice po tujini in v Sloveniji. 

Za tiste, ki zvesto potujejo z agencijo Kompas, pa imajo tudi program zvestobe imenovan Kompas Plus. V sklopu tega programa lahko zbirate točke zvestobe, da dobite dodatne popuste pri naslednjih potovanjih. 

Osebe, ki bi rade potovale, vendar nimajo časa ali dovolj zaupanja v svoje organizacijske sposobnosti, da bi si potovanje organizirale sami, pa lahko vso to načrtovanje prepustijo Kompasu. Program MyWay ali Počitnice po meri, vam ponuja možnost, da vam njihovi izkušeni svetovalci v 24 urah pripravijo celoten načrt potovanja po vaši meri. Prav tako, pa lahko njihove svetovalce prosite, da vam svetujejo pri izbiri najugodnejše in najboljše letalske povezave. Več informacij glede tega lahko najdete na njihovi spletni strani pod zavihkom »Letalske vozovnice s Kompasom«. 

Tisti, ki bi radi tudi na potovanjih privarčevali čim več, pa si lahko na njihovi spletni strani, ter prav tako v Kompas katalogih, ogledajo njihovo Last minute ponudbo. Na tem mestu boste našli potovanja na izbrane destinacije po najugodnejših cenah, ter prav tako druge ugodnosti. 

Če bi radi bili na tekočem, katere so trenutno najbolj priljubljene potovalne destinacije, pa vam priporočamo, da redno spremljate letake Kompas. V njih boste najlažje videli ponudbe potovanj, ki bi vas morda zanimale, cene, ter termine, ki bi vam ustrezali. Letaki prav tako vsebujejo veliko ponudbo Last minute potovanj, ki se vam jih še posebej izplača preveriti. Najnovejši Kompas katalog, ki si ga morate nujno ogledati, se imenuje Kompas katalog potovanja.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Kompas

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.