Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Kompas. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Med kupci so trgovine Kompas znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Trgovine Kompas imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 25.10.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware?

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na www.kompas.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Kompas vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Kompas na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Črni Petek in Kompas

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Kompas! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Kompas!
Zadnji letak, Kompas - Katalog - Puščavska pravljica 2019/2020, velja od od petka 25.10.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Kompas. V kategoriji Drugo, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.