Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Petrol. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. Petrol nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.petrol.si.

Pozabite na natisnjene kataloge, ne bodo Vas več težili. Sedaj si aktualno ponudbo trgovin Petrol enostavno ogledate na spletu s pomočjo Kimbina. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Petrol raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Črni Petek in Petrol

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Petrol! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Petrol!
Zadnji letak, Petrol - Katalog, velja od 07.11.2019 - 31.01.2020. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Petrol. V kategoriji Drugo, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.