Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Petrol katalog od 17.06. - 31.08.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Petrol

Petrol katalog

Petrol klub katalogi

3/5
Actual brochure

Petrol katalogi izhajajo nekajkrat letno in so običajno veljavni približno dva meseca. Pozimi lahko pričakujete Zimski Petrol Klub katalog, ki vas bo seznanil z novostmi Petrolove zimske ponudbe, ob posebnih priložnostih kot je npr. črni petek, pa katalog z izjemnimi popusti tega praznika. Posebnosti njihovih katalogov je ta, da so namenjeni samo članom njihovega kluba. 

Najnovejši Petrolov katalog, ki je veljaven 17.06.2024 - 31.08.2024 lahko vidite tukaj.

O trgovinah Petrol

Shop

Petrol je najbolj znano slovensko podjetje, ki se prvotno ukvarja s prodajo naftnih derivatov, plina in ostalimi energenti. Na naši strani ga uvrščamo v kategorijo Drugo, kjer lahko najdete podobne ponudnike kot so Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Petrol ima po celi Sloveniji več kot 300 bencinskih servisov. Nekateri ponujajo poleg Petrol trgovine, še bar, avtopralnico, hitre servise Tipstop, ter avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Številne Petrolove bencinske servise lahko najdete tudi na Hrvaškem, v Bosni, Črni Gori, Srbiji in na Kosovu. Kot smo že omenili so njihove poslovalnice razkropljene po celotni Sloveniji. Najbližjo bencinsko črpalko boste najlažje našli preko aplikacije Google map na vašem telefonu ali pa na Petrolovi spletni strani petrol.si. Tam boste našli tudi podatke o delovnem času posamezne poslovalnice. 

Petrol je že precej staro podjetje. Ustanovljen je bil leta 1945 kot državno petrolejsko podjetje Jugopetrol. Takrat je imelo podjetje sedež v Beogradu, kmalu po odprtju pa so odprli podružnice v vseh drugih državah Jugoslavije. Po dveh letih je vsaka od teh podružnic postala samostojna in tako je nastala tudi Jugopetrol Ljubljana, ki se je leta 1953 preimenovala v Petrol Ljubljana. Prvi bencinski servis kot ga poznamo danes je bil zgrajen v Solkanu pri Novi Gorici leta 1953. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je dobilo podjetje velik zagon in ustanovilo nekaj lastnih znamk kot so Dvotaktol, Antifriz, Motorol, Amortizol, Hipoidol in Vitrex. 

Petrolov slogan se glasi »Energija za življenje« in predstavlja njihovo raznoliko ponudbo. Petrol ponuja kvalitetna motorna goriva. Še posebej priporočajo goriva Q Max za katera zagotavljajo, da so produkt najnovejše tehnologije in najbolj prijazna do okolja.

Na Petrolovi spletni strani lahko poleg spletne trgovine oz. Petrol e-shop, uporabite tudi zelo priročen portal Moj Petrol. Ta je na voljo na spletnih brskalnikih pa tudi aplikaciji. Če se registirate, lahko preko njega dobite vse podatke v zvezi z poslovanjem s Petrolom, pregled koriščenih zlatih točk, ter pregled porabe energentov, ki jih lahko preko portala tudi naročite. Prav tako lahko preko portala Moj Petrol oddate stanje vašega števca.

Kot smo že omenili, so Petrolovi katalogi namenjeni le članom njihovega kluba. Ko se včlanite (to lahko storite preko njihove spletne strani) dobite Petrol klub kartico zvestobe. S kartico nato ob vsakem nakupu izbirate točke zvestobe, ki jih lahko potem vnovčite pri nakupu izdelkov iz ponudbe, ki jo lahko vidite na njihovih katalogih in letakih. 

Na Petrol bencinskih servisih lahko kupite tudi tedenske, mesečne in polletne vinjete, ter elektronsko cestninjenje DarsGo. Za premagovanje lakote na poti, pa poskrbijo njihovi okusni in sveži prigrizki Fresh. Na Petrolu lahko kupite sendviče, osvežilne pijače, kavo za s sabo in mnoge druge prigrizke.

Petrolova ponudba za člane Petrol kluba

Assortment

Petrol v svojih katalogih ponuja veliko več kot bi pričakovali od ponudbe navadnega bencinskega servisa. 

Preko njihovih katalogov lahko po zelo ugodnih cenah dobite izdelke za osebno nego, kot so npr. električne zobne ščetke, seti mil in šamponov, sušilnikov za lase, kodralniki, ravnalniki za leso. Prav tako lahko v njihovih katalogih najdete izdelke za vrt in dom (gospodinjske aparate, posteljnino, vzmetnice, hladilnik, zmrzovalnik ...), knjige, vodiče in karte, izdelke iz področja športa in mode, ter različna orodja, kot so npr. električni vrtalniki, sete z vijačnimi nastavki. 

Petrolova ponudba zajema veliko izdelkov in pripomočkov za troke, saj lahko v letakih najdete različne igrače za vse starosti, pripomočke za šolo, avtosedeže, stolčke za hranjenje, otroške kopalne plašče ter mnoge druge izdelke.

Petrolov klub katalog je še posebej priljubljen zaradi njihove ponudbe tehnike. V njihovi ponudbi lahko najdete velik izbor pralnih strojev, pametnih televizorjev, robotskih sesalnikov, prenosnih računalnikov, kamer, tiskalnikov, sesalcev ... in vse to po zelo nizkih cenah! Imajo pa tudi veliko ponudbo ogrevalnih toplotnih črpalk in klimatskih naprav. 

Malo manj znano pa je, da vam Petrol klub katalogi ponujajo tudi različna potovanja. Petrol potovanja lahko zajemajo večdnevni obis termalnih središč ali pa npr. smučišč, kot sta smučišče v Kranjski gori in na Krvavcu. Če želite izvedeti več o tej ponudbi, je najbolje da obiščete njihovo spletno stran ali pa Petrol potovanja poiščete v njihovih letakih. 

Oglejte si njihov letak Petrol katalog  in preverite, če se v Petrolovi ponudbi najde kaj zanimivega tudi za vas.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Kava
Cokolada
Pica
Pivo
Viski
Gin
Cips
Piskoti
Voda
Sol
Mango
Zelena
Telefon
Kabel
Torba
Usb
Ventilator
Sampon
Torbica
Kapa

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE