KimbinoKimbino
Logotip Oriflame
3/5

Oriflame katalog za tekoči teden

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Oriflame katalog z vrhunsko ponudbo švedske kozmetike

3/5
Actual brochure

Podjetje Oriflame predstavlja kataloško prodajo negovalnih izdelkov, dekorative in parfumov za moške in ženske. Kupcu Oriflame katalog predstavi izjemno kvalitetne ter ugodne izdelke. Za kupca pa še dodatno poskrbi njihov program članstva, ki kupca še dodatno nagrajuje.

Oriflame katalogi izhajajo enkrat na mesec in se prilagajajo sezoni. Tako boste vedno v koraku s časom in smernicami, ki jih postavlja kozmetika po vsem svetu. Aktualni katalog, ki velja v mesecu September lahko najdete tukaj. S Kimibino katalogi si lahko ogledate še vse aktualne in zapadle kataloge leta 2021. 

O podjetju Oriflame

Shop

Zametki podjetja segajo v središče Stockholma. Želja lastnikov in začetnikov podjetja je bila, da bi trgu ponudili visokokakovostne lepotne izdelke, ki so bili narejeni s pomočjo švedskega pridiha. Od skromnih začetkov pa do danes je minilo več kot 50 let in Oriflame se lahko pohvali z več kot uspešno zgodbo.

Prisotni so na več kot 60 trgih po celem svetu. Kar trije milijoni lepotnih svetovalcev pa danes sodelujejo s podjetjem in pomagajo pri razvoju novih kvalitetnih izdelkov.

V podjetju so družbeno odgovorni, kar pomeni, da svoj čas in denar vlagajo v projekte, ki izboljšajo naš vsakdan. Do teh sprememb se trudijo priti s svojimi tako imenovanimi petimi iniciativami:  

  • Linija EcoBeauty. Gre za linijo izdelkov, ki ne spreminja le vaše kože ampak tudi življenja ljudi. V skupnosti, ki prideluje kokosovo olje, ki se uporablja v izdelkih te linije se prihodki vračajo nazaj v skupnost. To pomeni, da Oriflame ljudi poučuje o biološki raznolikosti, organskemu kmetovanju in upravljanju z naravnimi viri ter o krepitvi vloge žensk.
  • Mikro perlice. V vseh pilingih se pojavljajo tako imenovane mikro perlice, ki so v celoti razgradljive in so naravnega izvora. 
  • Wellness proizvodnja. Streha tovarne, ki proizvaja wellness izdelke je opremljena s sončnimi paneli. 
  • Childhood fundacija. Dišava Tenderly Promise je bila namensko narejena in poslana na police kot obljuba podjetja Oriflame, da bo fundaciji World Childhood doniral 1 milijon evrov, ki bodo prišli iz naslova nakupa te dišave. 
  • Reciklaža. Katalogi, ki ste jih prijeli domov so bili v 99% izdelani iz papirja, ki je prišel iz certificiranih gozdov. To pomeni, da so katalogi kar za 96% bolj naravni od ostalih. 

Ker je podjetje Oriflame v celoti predano prodaji preko katalogov in spleta, fizične trgovine niso na voljo. Za vsa vprašanja kupcev pa je na voljo Služba za stike s strankami, ki od ponedeljka do petka med 09:00 ter 17:00 vztrajno pričakuje vaš klic. Več informacij, vključno s telefonskimi številkami, pa najdete tukaj.

Podjetje Oriflame spada v kategorijo Drogerije, kozmetika. V slednjo sodijo tudi Avon, DM Drogerie Markt, Müller, Notino in Tuš drogerija. Izberite najboljšo ponudbo s pomočjo Kimbino Green! 

Več o podjetju Oriflame si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani si.oriflame.com

Velika ponudba lastnih blagovnih znamk

Assortment

V podjetju prisegajo na kakovostne naravne izdelke. Trdijo, da je kombinacija narave in znanosti ključ do uspeha ter varnih in učinkovitih izdelkov. Podjetje Oriflame je bilo med prvimi podjetji na svetu, ki so uporabljala naravne izvlečke. 

Tudi danes v podjetju stremijo k inovaciji in so pionirji na področju uporabe rastlinskih izvornih celic ter naravnih delcev v pilingih. 

V katalogu in spletni strani boste našli le izdelke njihovih lastnih blagovnih znamk. Mednje sodijo: NovAge, Ecobeauty, Optimals, Sun Zone, Time Reversing, Love Nature, OnColour, The ONE, Giordani Gold, Giordani Man, Paradise, Ascendant, Swedish Spa, Nature Secrets, Feet Up, Milk & Honey Gold, HairX, Wellness by Oriflame, North for Men, Excite by Oriflame, Eclat, Glacier ter S8.

Vse to in še več najdete v Oriflame katalogu Oriflame Katalog 09/2021.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mlekomaslosirjajcaoljekruhkavašunkapivo