Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Tuš drogerija katalog od 24.07.2024 → aktualna ponudba

OGLAŠEVANJE
Tuš drogerija

Tuš drogerija katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Tuš drogerija! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Tuš drogerija Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!
Trgovine Tuš drogerija redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 17.07.2024? izveste lahko tukaj.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo DM Drogerie Markt, Müller, Avon, Oriflame in Notino?

Tuš drogerija ima trgovine v mnogih mestih v Sloveniji. Kje točno se nahajajo? Na primer v Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Kranj, Vrhnika in Koper!

Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Tuš drogerija raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Tuš drogerija, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Tuš drogerija ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Disava
Licila
Korektor
Bronzer
Gobica
Maskara
Crtalo za oci
Lak za nohte
Sampon
Balzam za lase
Barva za lase
Krtaca
Krema
Maska
Piling
Krema za telo
Milo
Deodorant
Zobna pasta
Zobna scetka

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika