Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto
Logotip Tuš drogerija
3/5

Tuš drogerija katalog od 27.09.2023 → aktualna ponudba

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Tuš drogerija katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Tuš drogerija! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Tuš drogerija Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!
Trgovine Tuš drogerija redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 08.09.2023? izveste lahko tukaj.
Tudi te prodajalne: DM Drogerie Markt, Müller, Avon, Oriflame, Notino, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Tuš drogerija ima trgovine v mnogih mestih v Sloveniji. Kje točno se nahajajo? Na primer v Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Kranj, Vrhnika!
Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne tusdrogerija.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Tuš drogerija in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.
Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Tuš drogerija ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Posebne ponudbe trgovin Tuš drogerija so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika

Druge trgovine iz kategorije Drogerije, kozmetika

Sledenje

V trgovino

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Tuš drogerija

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.