Ocena 3/5

Aktualni katalog 10/2019 - predgled letaka Big Bang veljavnega od 06.06.2019
Aktualni katalog 09/2019 - predgled letaka Big Bang veljavnega od 23.05.2019
Aktualni letak 08/2019 - predgled letaka Big Bang veljavnega od 09.05.2019
Vsi smo že slišali za Big Bang. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Big Bang. V trgovinah Big Bang, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Big Bang ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 11.07.2019 tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Bela plus, Conrad, M tehnika, Merkur! So največji tekmeci trgovin Big Bang.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne katalog.bigbang.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Big Bang. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Big Bang v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Big Bang. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Big Bang. Vaš, Kimbino.