Kimbino
Kimbino

KIK katalog od 10.06. - 16.06. | Letak Slovenija online

OGLAŠEVANJE
Kik
OGLAŠEVANJE

KIK katalog Slovenija - letak in ponudba

Kik katalog

3/5
Actual brochure

Kik letaki izidejo nekajkrat letno in običajno veljajo dva meseca. V njih lahko vidite vse njihove najnovejše izdelke ter aktualno Kik ponudbo. Predvsem vas bodo presenetile neverjetne cene njihove ponudbe. Kik katalog Slovenija lahko najdete tako pri nas, kakor tudi na njihovi uradni strani Kik online. 

Najnovejši Kik Slovenija katalog, ki velja do konca 10.06.2024 - 16.06.2024 si lahko ogledate tukaj.

O trgovini Kik

Shop

Trgovina Kik je tekstilni diskont, ki ponuja oblačila za vse starosti, dodatke za dom in druge izdelke. Kik boste našli v kategoriji Oblačila, obutev in šport, trgovine s podobno ponudbo pa so Hervis, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko in C&A

Prve poslovalnice Kik so odprle svoja vrata že leta 1994 v kraju Düsseldorf Gerresheim. Eno izmed najuspešnejših podjetij nemške maloprodaje, je ustvaril Stefan Heinig. S tem so se izčrtale nove smernice v poslovanju z oblačili in rodil se je tekstilni diskont. Celotno ime podjetja se imenuje Kik Textilien und Non-Food GmbH in ima po Evropi več kot 3400 poslovalnic, od tega največ v Nemčiji in sicer je the 2600.

V Sloveniji lahko najdete poslovalnice v večjih in prav tako tudi manjših krajih, kot so npr. Trebnje, Medvode, Škofja Loka. V Ljubljani je trgovin kar šest! Trgovine Kik so večinoma odprte od ponedeljka do sobote, od 8:00 do 20:00. 

Ponudba trgovine Kik se od drugih podobnih ponudnikov razlikuje predvsem po cenah, saj so te izjemno nizke. Prav tako pa je posebnost ta, da ponujajo velik izbor oblačil v večjih velikostih. Moški in ženske, ki iščejo oblačila večjih velikosti, bodo ta zagotovo našli v Kiku. 

Spletna stran trgovine Kik žal ne ponuja tudi spletne trgovine, saj izdelkov ne morete kupiti preko interneta. Spletna trgovina Kik trenutno ni na voljo, se pa izplača obiskati njihovo spletno stran, če želite dobiti pregleden vpogled v njihovo ponudbo. Na Kik spletni strani boste našli celoten izbor njihove ponudbe, razdeljen po starosti, spolu, velikostih, cenah ter tudi druge izdelke, ki ne spadajo v kategorijo oblačil.

Kik ponudba

Assortment

Velik delež, kar 70% ponudbe Kik, sestavljajo oblačila in modni dodatki. V Kiku boste oblekli celotno družino in pri tem ne zapravili veliko, saj so znani po zelo nizkih cenah. Ugodne cene pa ne pomenijo tudi nizke kvalitete, saj se pri Kiku zavzemajo, da bi njihova oblačila ustrezala tudi standardom kvalitete. 

V trgovini Kik bodo ženske našle veliko ponudbo kvalitetnih in modnih ženskih hlač, jaken, perila, kril, ter prav tako številnih dodatkov, kot so šali in rute, nakit, torbice. Oblačila za ženske so prav tako na voljo v velikih velikostih. Za moške pa ima Kik veliko ponudbo moških majic, srajc, puloverjev, jaken, hlač iz jeansa, spodnjic in boksaric, spodnjih majic, kopalnih hlač, nogavic in še mnogo drugega. Vsa ta oblačila so seveda prav tako na voljo v večjih velikostih. 

Za najmlajše, ki hitro prerastejo svoja oblačila, je prav trgovina Kik prav tako dobra izbira. Po ugodnih cenah boste našli oblačila za dojenčke (velikosti 42-86), kot so pajaci in bodiji, čevlji za dojenčke, slinčki, kape, odeje in rute, ter prav tako igrače za dojenčke. Za malo večje otroke (velikosti 92.- 128) in še večje (velikosti 128-176) pa je na voljo velika izbira puloverjev, hlač, nogavic, perila ter celo čevljev. Poleg oblačil boste v trgovina Kik za vaše otroke našli tudi veliko in zelo ugodno ponudbo otroških igrač. Ponujajo velik izbor otroških punčk, avtomobilčkov, plišastih igrač ter mnogih drugih igrač za vaše otroke. 

V kolikor potrebujete različne dodatke za dom po zelo ugodnih cenah, pa so trgovine Kik prav tako zelo primerne za vas. Kot boste lahko videli že na Kik letakih ponujajo tudi veliko gospodinjskih izdelkov, kot so razni kuhinjski pripomočki, čistila, opremo za kopalnico, prav tako pa tudi tekstil za dom. V Kiku boste našli ugodne posteljnine z zabavnimi motivi za vaše otroke, pa tudi brisače in vzglavnike. Na voljo je tudi veliko izdelkov za dekoracijo (okraski, slike in okvirji, umetne rože, svetilke) pa tudi za vrt in vaše hišne ljubljenčke. Kik ponuja tudi zelo ugodne pisarniške izdelke. 

Kik ponudba je zares raznolika, zato vam svetujemo, da obiščete njihovo spletno stran ali pa si ogledate njihove kataloge. Najnovejši Kik letak Kik - Katalog vas že nestrpno čaka, da ga prelistate.

 

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE