S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Kik.

Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Kik. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.Izbira izdelkov v trgovinah Kik je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin Kik. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 12.10.2020.Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Kik? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Mana, Mass outlet, Modiana.

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne www.kik.si - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Kik si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Kik raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.