S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Akvonij.

Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine Akvonij. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni.Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Akvonij dobite po odličnih cenah.Trgovine Akvonij redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 21.10.2020? izveste lahko tukaj tukaj.Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Baby center, Europark, Kompas, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi, Tupperware. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na dev.akvonij.si.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Akvonij in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Akvonij na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.