Vsi smo že slišali za JYSK. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah JYSK dobite po odličnih cenah. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, Kalia, Makita, Megadom, Mömax?

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno jysk.si na njihovi spletni strani.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin JYSK si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln JYSK na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Črni Petek in JYSK

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v JYSK! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln JYSK!
Zadnji letak, JYSK - Black Friday, velja od 21.11.2019 - 04.12.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v JYSK. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.