Vsi smo že slišali za JYSK. So ena izmed najbolj priljubljenih prodajaln na Slovenskem tržišču. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah JYSK dobite po odličnih cenah. Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, Kalia, Makita, Megadom, Mömax?

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno jysk.si na njihovi spletni strani.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin JYSK si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln JYSK na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.