Kimbino
Kimbino

Jajca - Razprodaje, ponudbe in cene

Jajca v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Jajca

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Jajca vam je na voljo po najboljši ceni v 8 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Za produkt Jajca lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Mercator, Tuš, E.leclerc in DM Drogerie Markt. Znižanja so trenutno na voljo v: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Olje - ter privarčujte.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Julij najdete največja znižanja!

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Jajca in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!