Ocena 3/5

Frühlingsmode - predgled letaka C&A veljavnega od 02.04.2019
Le kdo ne pozna trgovin C&A! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg! Med kupci so trgovine C&A znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.tiendeo.de.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln C&A. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite. Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln C&A na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln C&A, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin C&A ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.