Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip C&A
3/5

C&A Katalog Slovenija 2024

Oblačila v C&A spletna trgovina

C&A katalog

3/5
Actual brochure

C&A katalogi običajno izidejo enkrat mesečno in veljajo en mesec ali več. Modna oblačila C&A si lahko ogledate v njihovem najnovejšem katalogu katalog trgovine C&A, ki velja 15.04.2024 - 21.04.2024 in ponuja številne popuste.

C&A trgovina

Shop

Trgovino C&A uvrščamo na naši strani v kategorijo Oblačila, obutev in šport, kjer lahko najdete tudi Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

V Sloveniji imamo 14 podružnic C&A. Dve trgovini sta v Ljubljani, ostale pa lahko obiščete v Kamniku, Kranju, Novem mestu, Krškem, Velenju, Ptuju, Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici in Kopru. Delovni čas vsake poslovalnice je drugačen, večinoma pa so odprte od ponedeljka do sobote od 9:00 do 21:00. Delovni čas posamezne poslovalnice lahko preverite na njihovi uradni spletni strani.

C&A je družinsko podjetje, ki je že več generacij vodilno med ponudniki ugodnih in modnih oblačil. Kratica C&A stoji za besedi Clemens in August, podjetje pa izvira iz majhnega nemškega mesta Mettingen blizu nizozemske meje. Že leta 1671 so predniki trgovine zapustili družinsko podjetje in postali potujoči trgovci s platnom. Dečka, po katerima je trgovina dobila ime, Clemens in August, sta se leta 1830 v Mettingenu kot vajenca začela učiti te velike obrti. S prihodom industrijske revolucije je podjetje še bolj zraslo, saj so eni izmed prvih začeli ponujati ugodna oblačila, ki so si jih lahko privoščili tudi revnejši prebivalci. Do 20. stoletja so bili že postavljeni vsi temelji poslovanja trgovine, v 21. 

Njihov slogan »Wear the Change« ali v grobem slovenskem prevodu »Nosi spremembo«, nakazuje na njihovo veliko prizadevanje za okolje, ter na dobre lastnosti njihovih oblačil, ki slovijo po dobrem razmerju med kvaliteto in ceno. 

Za nekatere svoje izdelke so izumili certifikat C2C ali Cradle to Cradle, ki ga dajejo samo izdelkom, ki so zasnovani po vzoru narave in se lahko uporabijo celo kot biološko hranilo. Kmetje, ki pridelujejo ekološki material za izdelke tega certifikata, morajo to početi brez nevarnih gnojil in kemikalij. Trudijo se, da bi pri proizvodnji oblačil zavrgli čim manj vode, ter na sploh proizvedli malo odvečnih odpadkov. Hkrati so ta oblačila proizvedena na družbeno odgovoren način in skrbijo za pravičen odnos do delavcev v celotni proizvodni verigi. Za izdelke iz puha in perja uporabljajo certifikat RDS, ki skrbi za dobrobit živali pri pridobivanju teh materialov. Odgovorni pa so tudi pri pridobivanju usnja. C&A se rad pohvali, da je sodeloval pri izdelavi dokumentarnega filma National Geographica z naslovom Sustainability. V Sloveniji je C&A dejaven predvsem pri organizaciji socialnih projektov. Tak je npr. projekt v katerem so slovenski porodnišnici podarili nov inkubator, saj je bil starejši že precej zastarel. Ta projekt je bil v Sloveniji še posebej odmeven, sicer pa so tudi izbrali denar za tečaj tipkanja za disleksične otroke in mladostnike in so dejavni tudi na mnogih drugih humanitarnih področjih v Sloveniji. 

Žal spletna trgovina C&A, tako kot trgovina H&M, ni prevedena v slovenščino. Spletni nakup lahko sicer izvedete v Sloveniji, vendar boste imeli pri nakupu nekaj težav, če ne znate angleško. Spletno stran je vredno obiskati tudi zaradi tega, ker se lahko na njej seznanite glede vseh akcij in popustov, ki so trenutno na voljo v prodajalnah C&A.

Oblačila v C&A

Assortment

V C&A so na voljo modna oblačila za moške, ženske in otroke. 

Sveže mamice lahko v C&A najdejo velik izbor oblačil za dojenčke, ki jih trgovina uvršča pod znamko Baby club. Za malo večje otroke, stare od dve do šest let je primerna izbira C&A ljubka in kvalitetna znamka Palomino. Za otroke od 7 do 14 leta, pa boste v trgovini iskali znamko here&there, ki je znana po modnih dizajnih in ugodni ceni. Trgovina ima tudi posebno znamko za zahtevne najstnike, ki se imenuje Clockhouse. 

Za športna oblačila je C&A zasnoval znamko Rodeo Sport, ki pa jih lahko nosite tudi v prostem času, saj so zelo udobna. Za aktivne moške in ženske je prava izbira znamka Canda, ki vsebuje oblačila klasičnih dizajnov in obsega predvsem neformalna oblačila. To so klasična oblačila, ki so primerna za pisarno, vendar tudi izven nje. 

Oblačila znamke Yessica so primerne za samozavestne energične ženske, ki vedo kaj v življenju hočejo. Nasprotno pa je znamka Your Sixth Sense namenjenea ženskam, ki so jim všeč oblačila z klasičnimi dizajni. 

Za moška oblačila so zasnovali znamki Angelo Litrico, ki je namenjena modernim in samozavestnim moškim. Znamka Westbury pa še posebej sledi modnim standardom in vsebuje moška oblačila za formalne in posebne priožnosti. 

Dobra stran C&A je tudi ta, da so njhova oblačila namenjena tudi v večjih konfekcijskih številkah. 

C&A ponudi ob posebnih priložnostih, kot je npr. črni petek ali preprosto konec sezone, na svoja oblačila velike popuste, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Da popustov zagotovo ne boste zamudili, je najbolje, da redno spremljate njihove kataloge. Te boste najlažje prelistali preko naše strani ali pa preko naše aplikacije. 

Katalog C&A, ki je trenutno aktualen, si lahko ogledate na naši spletni strani .

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip C&A

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.