Le kdo ne pozna trgovin C&A! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!Med kupci so trgovine C&A znane zaradi njihove obsežne ponudbe in odličnih cen. Večina potrošnikov tukaj najde prav vse, kar želi.Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Bibloo, Bonprix, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.c-and-a.com.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln C&A. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln C&A na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.