Kimbino
Kimbino

Harvey Norman katalog od 20.06. - 26.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Harvey Norman
OGLAŠEVANJE

Harvey Norman katalog

Priljubljena trgovina Harvey Norman vas že pričakuje z izjemno ponudbo aparatov za vaš dom

3/5
Actual brochure

Harvey Norman zagotovo spada med eno najbolj priljubljenih trgovin za dom in vrt na slovenskem tržišču. Njihovi katalogi poskrbijo, da so kupci redno obveščeni o znižanjih in akcijah na izdelkih, ki jih prav gotovo potrebujejo. Harvey Norman svoje akcije vedno predstavi v obsežni obliki, kar pomeni, da je v vsakem danem trenutku v akciji izdelek, ki ga kupec morda potrebuje, pa naj bo to bela tehnika ali pa kakšna manjša žepna elektronika. Aktualni letak, ki velja med 20.06.2024 - 26.06.2024 lahko najdete tukaj

Harvey Norman katalogi izhajajo sezonsko, tematsko in mesečno. To pomeni, da je v nekem danem trenutku lahko v veljavi več katalogov hkrati. Poleg mesečnih katalogov pa izhajajo še posebni katalogi, ki veljajo največ teden ali dva. V slednjih velikokrat najdemo ogromna znižanja. Katalogi so enotni in veljajo v vseh poslovalnicah do odprodaje zalog. 

O trgovinah Harvey Norman

Shop

Harvey Norman spada med večja svetovna podjetja. Trenutno imajo nekaj več kot 300 prodajaln s pohištvom, belo tehniko, računalniki ter opremo, avdio in video aparatov, ležišč, notranje opreme ter gospodinjskih aparatov. Harvey Norman se je pojavil na tržišču daljnega leta 1961. Svojo prvo poslovalnico so odprli v Avstraliji, v Sydneyju. Za razliko od ostalih trgovin, je Harvey Norman imel dva ustanovitelja - Harvey in Ian Norman. Verjetno nam ni potrebno poudariti, da je trgovina dobila svoje ime prav po njunih ustanoviteljih. Ime je ostalo enako vse od 1961 in se skozi ves razvoj podjetja, pa vse do danes, ni spremenilo. Že v samih začetkih obstoja se je prodajalna posvečala prodaji električnih aparatov. Zapisala je se zgodba o uspehu in trgovina se je razširila tudi na druga tržišča. Danes jo tako najdemo v državah kot so Novi Zelandija, Malezija, Singapur, Irska, Hrvaška ter seveda Slovenija.

Trgovine Harvey Norman poznamo na slovenskem tržišču vse od leta 2002. Pri nas so se uveljavili predvsem zaradi dostopnih cen in ponudbe izdelkov, ki je po navadi ne zasledimo v drugih podobnih prodajalnah. Leta 2013 so naredili nadgradnjo s spletno trgovino, kar pomeni, da lahko izdelke naročimo iz udobja našega kavča. 

Slogan trgovin Harvey Norman se glasi "Zaupanja vreden nakup." S slednjim želijo kupcu dati vedeti, da lahko pri njih najdejo dostopne in cenovno ugodne izdelke, poudariti strokovnost svojih zaposlenih, ter jamstvo, kvalitetne storitve in vsesplošno odlično nakupovalno izkušnjo. 

Vse Harvey Norman trgovine najdete po večjih slovenskih mestih, kot so na primer Ljubljana, Koper, Celje, Novo Mesto. Vsaka izmed lokacij ima tudi svoje lastno skladišče. Večina skladišč je povsem ločena od prodajalne.  

Odpiralni čas Harvey Norman trgovin je med 09.00 - 21.00 od ponedeljka do petka ter med 09.00 - 20.00 ob sobotah. Ob nedeljah in praznikih so trgovine zaprte. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin Harvey Norman v vašem okolišu najdete tukaj.

Harvey Norman si trg deli s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, JYSK, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Široka paleta storitev in izdelkov

Assortment

V Harvey Norman trgovinah ponujajo pester izbor različne opreme za dom in vrt. Vso svojo ponudbo delijo v več kategorij: POHIŠTVO, SPALNICE, RAČUNALNIŠTVO, TELEFONIJA, AVDIO VIDEO, BELA TEHNIKA, MALI GOSPODINJSKI APARATI, OSEBNA NEGA, ter KUHINJE, ter KOPALNICE.

Poleg redne ponudbe izdelkov in opreme pa v trgovinah Harvey Norman ponujajo tudi različne storitve. Ena izmed takšnih storitev je kuhinja izdelana po meri ter različni izrisi, ki jih stranka potrebuje. 

Več o točni ponudbi izdelkov v trgovinah Harvey Norman si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani harveynorman.si.

Vsi ti izdelki in še več se nahajajo v Harvey Norman katalogu Harvey Norman katalog. 

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Postelja
Vzmetnica
Kos
Ležišče
Nadvložek
Prevleka

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE