Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Harvey Norman. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Harvey Norman Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene! Trgovine Harvey Norman imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 13.02.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj. Tudi te prodajalne: Bauhaus, Dipo, GA, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.harveynorman.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Harvey Norman si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Harvey Norman raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo %app% aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.