Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Harvey Norman. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Harvey Norman Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene! Trgovine Harvey Norman imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 21.11.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Tudi te prodajalne: Bauhaus, Dipo, GA, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne www.harveynorman.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Harvey Norman si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov! Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Harvey Norman raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Črni Petek in Harvey Norman

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Harvey Norman! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Harvey Norman!
Zadnji letak, Harvey Norman - Katalog, velja od 21.11.2019 - 28.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Harvey Norman. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.