Logotip CCC
3/5

CCC katalog od 29.05. - 04.06.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

CCC katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln CCC. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Izbira izdelkov v trgovinah CCC je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.
Tudi te prodajalne: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne ccc.eu.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin CCC, katero Vam prinaša Kimbino.
Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln CCC ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin CCC se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln CCC, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.