Kimbino
Kimbino
Logotip CCC
3/5

CCC BLACK FRIDAY 2023 Katalog | Črni Petek

CCC katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln CCC. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Izbira izdelkov v trgovinah CCC je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.
Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin CCC. Zato redno klikajo na naši spletni strani , da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od prihodnjega tedna.
Glede na najnovejšo ponudbo trgovin CCC, Vam lahko priporočimo izdelke kot so {special_offer}.
Tudi te prodajalne: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Prodajalne CCC imajo veliko trgovin širom Slovenije. Nakupe lahko opravite v različnih krajih, na primer Celje in Novo mesto.
Če radi kupujete izdelke blagovnih znamk {shop_brands}, so Vam na voljo v trgovinah CCC.
Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne ccc.eu.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin CCC, katero Vam prinaša Kimbino.
Čudovito je, da si najnovejšo ponudbo prodajaln CCC ogledujete na spletu, saj s tem pripomorete k varovanju našega okolja in narave.

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Sledenje najnovešim ponudbam trgovin CCC se lahko zdi izuba časa. Ampak zagotavljamo Vam, da temu ni tako. Nročite se na naše novičke, ali si naložite našo aplikacijo Kimbino. Tako, ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe prodajaln CCC, pa še čas boste prihranili, saj Vam ne bo treba listati papirnatih letakov.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

CCC BLACK FRIDAY 2023

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v CCC! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2023 v novem letaku prodajaln CCC!
Zadnji letak, katalog trgovine CCC, velja od 27.11.2023 - 03.12.2023. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v CCC. V kategoriji Oblačila, obutev in šport, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

Sledenje

V trgovino

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip CCC

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.