Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

CCC katalog od 01.07. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
CCC
OGLAŠEVANJE
CCC
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

CCC katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln CCC. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Izbira izdelkov v trgovinah CCC je tako obsežna, da lahko pri njih praktično kupite vse, kar potrebujete. Tudi njihove ugodne cene Vas bodo zagotovo pritegnile.
Kupci so že navajeni slediti rednim akcijam trgovin CCC. Zato redno klikajo tukaj, da preverijo tekočo ponudbo, na voljo od 01.07.2024.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah CCC? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko.

Prodajalne CCC imajo veliko trgovin širom Slovenije. Nakupe lahko opravite v različnih krajih, na primer Celje in Novo mesto.

Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin CCC raje ogledujete na spletu.

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln CCC. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah CCC. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE