Kimbino
Kimbino

Mercator Tehnika popusti 13.06. - 02.07.2024 | Katalog

OGLAŠEVANJE
M tehnika
OGLAŠEVANJE

Mercator tehnika katalog - letaki in popusti

M Tehnika katalog z vrhunsko akcijsko ponudbo izdelkov bele tehnike

3/5
Actual brochure

Mercator Tehnika oziroma M-Tehnika katalogi so prav posebni Mercator katalogi, ki kupcu predstavljajo najnovejše Mercator Tehnika popuste iz ponudbe Mercator bele tehnike, računalništva ter izdelkov za dom in vrt. Katalogi izhajajo enkrat na mesec in kupce razveseljujejo z znižanji na izdelke iz redne ponudbe. Teh akcij so še posebej veseli lastniki Mercatorjevih Pika kartic, ki na znižane izdelke prejemajo še dodatne ugodnosti, kot je na primer kupon Mercator Tehnika za 10% popust Mercator Tehnika ali celo Mercator Tehnika 25% popust na nakup ali določen izdelek.

Poleg Mercator Tehnika kataloga obstaja tudi več vrst ostalih Mercatorjevih katalogov v več različnih izdajah. Našli boste kataloge za Mercator trgovine, Cash & Carry in Mercator Pika kataloge. V kolikor iščete trenutni M-Tehnika popust, ste na pravem mestu. Aktualni M Tehnika letak velja med 13.06.2024 - 02.07.2024 najdete pa ga lahko tukaj.

O skupini Mercator

Shop

Skupina Mercator ni le ena izmed največjih in najuspešnejših skupin v Sloveniji. Njen uspeh presega slovenske meje in si lasti to prestižno titulo na tleh celotne Jugovzhodne Evrope.

Tudi Mercator štejemo med podjetja, ki so svojo pot začela z majhnimi koraki. Trgovine Mercator so nekoč res veljale za vašega najboljšega soseda, vendar so v zadnjih letih ta format že presegle in so sedaj ogromne trgovske mreže. Še posebej je zanimiv razvoj M Tehnika poslovalnic, ki so na trg prinesle dodatno konkurenco na področju bele tehnike, gospodinjskih aparatov in ostale elektronike. V Sloveniji tako danes najdemo natanko 41 M Tehnika poslovalnic. Najdete jih v mestih kot so Koper, Novo mesto, Nova Gorica, Ptuj, Lendava.

Za dodatno mamljivost pri vsem kar podjetje ponuja poskrbi njihov sistem PIKA kartic. Te kartice lastnikom prinašajo dodatne popuste in akcije. Lastniki slednjih so po raziskavah med najbolj zadovoljnimi kupci. 

Pri kakovosti v podjetju ne popuščajo in spremljajo izdelke vse od njihovega razvoja, nastanka pa do in vključno s trenutkom, ko le ta doseže police. 

Med osnovne storitve trgovin M Tehnika pa sodijo:

  • Dostava blaga
  • Izris kopalnice
  • Mešalnica barv
  • Podaljšano jamstvo
  • Montaža in priklop

M Tehnika poslovalnice obratujejo z raznolikim delovnim časom. Običajen čas poslovanje je med 8:00 – 20:00 od ponedeljka do petka ter med 8:00 – 17:00 ob sobotah. Ob nedeljah so M Tehnika poslovalnice večinoma zaprte. Čas poslovanja se razlikuje med poslovalnicami. Za več informacij o delovnem času vaše lokalne poslovalnice kliknite tukaj: Prodajna mesta. Kadar niste utegnili obiskati njihovih fizičnih lokacij, pa vam je na tem spletnem naslovu voljo tudi Mercator Tehnika spletna trgovina. 

M Tehnika si trg deli s trgovinami Merkur, Big Bang, Bela plus, Conrad in Inter Diskont vsi skupaj pa sodijo v kategorijo Tehnika. M Tehnika nima večinskega deleža na trgu vendar to nadomešča z izjemnimi cenami za lastnike pika kartic.  

Več o M Tehniki si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani mtehnika.mercator.si.

 

Ponudba izdelkov M Tehnika in ostale izjemne storitve

Assortment

M Tehnika svoje ponudbe ne krepi le na policah svojih poslovalnic, ampak tudi s svojo spletno prodajo. V spletni trgovini boste našli vso ponudbo s polic, s povsem istimi akcijami in popusti, ki bi je bili deležni v poslovalnici. Nakup lahko tako opravite iz udobja svojega doma. 

Dnevne akcije, trajni popusti in še mnogo več so le eden izmed razlogov za zadovoljstvo kupcev. Slednjim so na voljo različne storitve:

  • Dvojne ali trojne pike; ko za izdelek plačate z zeleno, modro ali zlato pika kartico prejmete dvojne ali trojne pike.
  • Če je izdelek označen z označevalcem PIKA to pomeni, da imajo lastniki Pika kartic na ta izdelek dodaten popust. 
  • Če je izdelek označen z označevalcem PONUDBA IZ LETAKA to pomeni, da si ogledujete izdelek, ki vam je bil predstavljen v M Tehnika katalogu. Na ta izdelek lahko ali pa tudi ne prejmete dodatne popuste.
  • Če je izdelek označen z označevalcem RADOSTNA CENA to pomeni, da si ogledujete izdelek, ki vam je bil predstavljen v M tehnika katalogu in bil označen s simbolom RADOSTNA CENA. V tem primeru gre za že vnaprej znižan izdelek in dodatna znižanja niso možna.

Ne spreglejte aktualnega M Tehnika kataloga in si oglejte ponudbo še danes M tehnika katalog veselimo se poletja. Spremljajte njihovo trenutno ponudbo, da ne zamudite tudi Črnega Petka v Mercator Tehniki, ki kupce že številna leta razveseljuje z še dodatnimi popusti. 

 

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Hladilnik
Pralni stroj
Susilni stroj
Pecica
Mikrovalovna pecica
Pomivalni stroj
Vgradni pomivalni stroj
Zamrzovalna omara
Indukcijska plošča
Časovnik

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Tehnika