Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine M tehnika. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. M tehnika nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! M tehnika ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 21.11.2019 tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bela plus, Big Bang, Conrad, Merkur.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno mtehnika.mercator.si na njihovi spletni strani.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln M tehnika vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin M tehnika v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Črni Petek in M tehnika

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v M tehnika! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln M tehnika!
Zadnji letak, M tehnika - Črni Petek, velja od 21.11.2019 - 28.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v M tehnika. V kategoriji Tehnika, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.