Ocena 3/5

Najverjetneje vsi slovenski kupci poznajo trgovine M tehnika. Zaradi velike izbire izdelkov so na slovenskem tržišču zelo uspešni. M tehnika nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! M tehnika ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 13.06.2019 tukaj tukaj. Morda boste v drugih prodajalnah našli enake izdelke po ugodnejših cenah. Poskusite še tukaj: Bela plus, Big Bang, Conrad, Merkur.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno mtehnika.mercator.si na njihovi spletni strani.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln M tehnika vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin M tehnika v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Kako privarčevati? S pomočjo znižanih cen!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln M tehnika. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah M tehnika. Vaš, Kimbino.