Kimbino
Kimbino
Logotip Zoohit
3/5

Zoohit katalog od 01.02. - 29.02.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

Zoohit katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Zoohit! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Zoohit dobite po odličnih cenah.
Nove akcije? Zoohit jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 01.02.2024 lahko najdete tukaj.
Trgovine Zoohit imajo trenutno v posebni ponudbi sledeče izdelke: {special_offer}.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Gorenje in Mladinska Knjiga?

Različne prodajalne nudijo izdelke raznih blagovnih znamk, a njihove lastne blagovne znamke niso na voljo nikjer drugje. Na primer, trgovine Zoohit nudijo odlične blagovne znamke kot so recimo {shop_brands}.
Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na zoohit.si.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Zoohit je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu.
Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Zoohit ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Zoohit, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Zoohit ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.