Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Zoohit katalog od 01.07. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Zoohit

Zoohit katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Zoohit! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Zoohit dobite po odličnih cenah.
Nove akcije? Zoohit jih redno pripravlja za svoje kupce. Najnovejši letak, ki velja od 01.07.2024 lahko najdete tukaj.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Gorenje in Mladinska Knjiga?

Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Zoohit ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Posebne ponudbe trgovin Zoohit so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Riba
Hrana za mačke
Hrana za pse
Tuna
Prigrizki

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE