Kimbino vam zmeraj prinaša idelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Ribe! Akcijska cena za Ribe se nahaja v 3 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo Ribe po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Bofrost in Oriflame. Ribe lahko jandete tudi v sledečih letakih:

Če želite prihraniti tudi pri drugih izdelkih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino ' vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste našli tudi za izdelke kot na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki.Z nami priharite pri nakupih dobrin kot Ribe pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!