Kimbino
Kimbino
Logotip Telekom Slovenje
3/5

Telekom Slovenje BLACK FRIDAY 2023 Katalog | Črni Petek

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Telekom Slovenje katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Telekom Slovenje! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Telekom Slovenje dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Telekom Slovenje. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 13.11.2023.
Ali bi Vam koristili izdelki kot, na primer {special_offer}? za Vas imamo odlične novice! Telekom Slovenje jih ima na voljo, in to po znižanih cenah.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Telekom Slovenje? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje.

Navajeni smo že, da nudijo zasebne znamke drugačne izdelke z drugačnimi dizajni in kvaliteto in da njihovi visoko-kvalitetni izdelki pogosto presegajo redno ponudbo drugih znamk. Znamke kot so {shop_brands} so značilne za trgovine Telekom Slovenje.
Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na telekom.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Telekom Slovenje, katero Vam prinaša Kimbino.
Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Telekom Slovenje raje ogledujete na spletu.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin Telekom Slovenje več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne Telekom Slovenje. Vaš Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

Telekom Slovenje BLACK FRIDAY 2023

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Telekom Slovenje! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2023 v novem letaku prodajaln Telekom Slovenje!
Zadnji letak, Telekom Slovenje črni petek, velja od od ponedeljka 13.11.2023. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Telekom Slovenje. V kategoriji Drugo, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.