Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto
Logotip Telekom Slovenje
3/5

Telekom Slovenje katalog od 01.09. - 30.09.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Telekom Slovenje katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Telekom Slovenje! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Telekom Slovenje dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Telekom Slovenje. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.09.2023.
Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Telekom Slovenje? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje.

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na telekom.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Telekom Slovenje, katero Vam prinaša Kimbino.
Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Telekom Slovenje raje ogledujete na spletu.

S pomočjo akcijskih ponudb še nikoli ni bilo tako enostavno prihraniti denarja.

Ne zamudite nobene posebne ponudbe trgovin Telekom Slovenje več. Naročite se na naše novičke ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino. Imeli boste popolen pregled najnovejših ponudb prodajalne Telekom Slovenje. Vaš Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Prodajalna za vino
Aparat za kavo
Stojalo za cevlje
Rdecilo za lice
Svincnik za oci
Krpe za ciscenje
Alu folija za živila
Voda z okusom
Spletna kamera
Električna pečka za prostore
Vreče za smeti
Prevleka za posteljnino
Brisača za plažo
Nosilec za vrtno cev
Vozićek za vrtno cev
Kapsule za pranje perila
Gel za britje
Kopel za noge
Podloga za kopalnico
Rdečilo za lica

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.