Kimbino
Kimbino

Telekom Slovenje katalog od 01.06. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Telekom Slovenje
OGLAŠEVANJE

Telekom Slovenje katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Telekom Slovenje! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Telekom Slovenje dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Telekom Slovenje. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.06.2024.
Tudi te prodajalne: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Telekom Slovenje raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Telekom Slovenje. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Telekom Slovenje. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE