Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Telekom Slovenje
3/5

Telekom Slovenje katalog od 01.04. - 30.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

Telekom Slovenje katalog

3/5
Actual brochure
Le kdo ne pozna trgovin Telekom Slovenje! S svojo odlično izbiro izdelkov in mamljivo ponudbo so že zdavnaj osvojili slovenski trg!
Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Telekom Slovenje dobite po odličnih cenah.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Telekom Slovenje. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.04.2024.
Tudi te prodajalne: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na telekom.si.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Telekom Slovenje. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!

Vsi želimo prihraniti čas in denar. Denar lahko prihranite s ponudbo prodajaln Telekom Slovenje, čas pa z naročilom na naše elektronske novičke ali prenosom pametne aplikacije Kimbino. Tako si lahko nove akcije trgovin Telekom Slovenje ogledate v nekaj sekundah. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino

Ni podružnic

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.