Kimbino
Kimbino

Palma katalog od od srede 29.05.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Palma
OGLAŠEVANJE

Palma katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Palma. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Palma nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Palma. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.12.2023.
Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje! So največji tekmeci trgovin Palma.

Se ne morete odločiti, kam bi se odpravili po nakupih? Palma se nahaja v mnogih mestih, na primer Ljubljana in Koper.

Listanje po najnovejši ponudbi prodajaln Palma na spletu je mnogo prijaznejše okolju od natisnjenih katalogov in letakov. Vesei smo, da imate tudi Vi raje elektronsko različico.

Prihranek pri nakupu še nikoli ni bil enostavnejši.

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Palma? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Palma.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Voda
Sol
Kuhinja
Kos
Sardine
Vrata
Sup
Tobogan

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE