Logotip Palma
3/5

Palma katalog od od nedelje 01.01. | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Palma katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Palma. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Palma nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Palma. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.01.2023.
Predlagamo Vam ,da si ogledate še ponudbo podobnih prodajaln. Kaj pa recimo Akvonij, Baby center, Europark, Gorenje, Kompas, Matsport, Mladinska Knjiga, Pepco, Petrol, Pikapolonica?

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne palma.si.

Pozabite na tiskane letake in pričnite raje uporabljati spletne na Kimbinu. Ponudbo trgovin Palma si lahko udobno ogledate na spletu, kjerkoli in kadarkoli. Brez odpadkov!
Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Palma v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Palma. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Palma. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.