Ocena 3/5

Aktualni letak - predgled letaka Hervis veljavnega od 10.07.2019
Aktualni letak - predgled letaka Hervis veljavnega od 26.06.2019
Aktualni letak - predgled letaka Hervis veljavnega od 29.05.2019
Trgovine Hervis so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Hervis nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Trgovine Hervis imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 17.07.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.hervis.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Hervis vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Hervis letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Hervis. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Hervis. Vaš, Kimbino.