S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Hervis.

Trgovine Hervis so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas.Hervis nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!Trgovine Hervis imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 16.10.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet, Modiana.

Niste našli želenega na naši spletni strani? Oglejte si tudi uradno spletno stran prodajalne www.hervis.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Hervis vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Hervis letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.