Kimbino
Kimbino

Riz - Razprodaje, ponudbe in cene

Riz v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Riz

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Riz! Riz po akcijski ceni se nahaja v 9 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Prodajalne ki imajo izdelek Riz po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Spar, Tuš, Eurospin in Hofer. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Riz pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!