KimbinoKimbino
Logotip Pošta Slovenije
3/5

Pošta Slovenije katalog od 16.05. - 22.05. | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE

Pošta Slovenije katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Pošta Slovenije se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Ker imajo v trgovinah Pošta Slovenije zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Akvonij, Baby center, Europark, Gorenje, Kompas, Matsport, Mladinska Knjiga, Mr. Pet, Palma, Pepco.
Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.posta.si na njihovi spletni strani.
Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Pošta Slovenije, katero Vam prinaša Kimbino. Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Pošta Slovenije letakov, temveč letake, objavljene na spletu!
Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

Sledenje

Deli

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo