Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto
Logotip Pošta Slovenije
3/5

Pošta Slovenije katalog od od nedelje 01.01.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Pošta Slovenije katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Pošta Slovenije se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju.
Ker imajo v trgovinah Pošta Slovenije zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Pošta Slovenije. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.01.2023.
Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje.

akup v trgovinah Pošta Slovenije lahko opravite v mnogih mestih in krajih v Sloveniji. Katerih mestih ali krajih? Recimo Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Brežice.
Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno posta.si na njihovi spletni strani.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Pošta Slovenije, katero Vam prinaša Kimbino.
Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Pošta Slovenije letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.

Naročite se na naše novičke ali naložite našo aplikacijo Kimbino, in obljubimo Vam, da ne boste zamudili nobene Pošta Slovenije posebne ponudbe več, ker boste vedno na tekočem z aktualnimi ponudbami prodajaln Pošta Slovenije.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Pošta Slovenije

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.