Kimbino
Kimbino

Pošta Slovenije katalog od 13.05. - 30.06.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Pošta Slovenije
OGLAŠEVANJE

Pošta Slovenije katalog

3/5
Actual brochure
Trgovine Pošta Slovenije se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju.
Ker imajo v trgovinah Pošta Slovenije zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Pošta Slovenije. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 13.05.2024.
Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

akup v trgovinah Pošta Slovenije lahko opravite v mnogih mestih in krajih v Sloveniji. Katerih mestih ali krajih? Recimo Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Brežice in Krško.

Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Pošta Slovenije letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Ali želite spremljati ponudbe in akcije trgovin Pošta Slovenije? Lotite se tega na pameten način: Prijavite se na naše novičke ali naložite mobilno aplikacijo Kimbino Kimbino. Tako ne boste nikoli več zamudili nobene ponudbe v trgovinah Pošta Slovenije.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Teza
Skatla
Kos
Knjiga
Folija

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE