Kimbino
Kimbino

Kimbino je namenjen ljudem

Za vsakim velikim projektom so spretni in zadovoljni ljudje. V Kimbinu se tega zavedamo, zato izbiramo najboljše na svojem področju. Trudimo se zagotoviti udobje, zabavo in prijetno delovno okolje.

About Us

Ko je delo hkrati zabava

Smo mladi, aktivni in ambiciozni ljudje, ki jih delo veseli in napolnjuje. Zabava nam ni tuja, a ne jemljemo sami sebe preresno. Radi delamo v ekipnem duhu na skupnih ciljih. Trudimo se biti najboljši v tem, kar počnemo in premikati stvari naprej. Ali ti je naša ideja všeč? Priključi se nam :)

funfun2fun3fun4fun5

Zanimamo se za usodo naše planete

Zavedamo se, da če želimo spremeniti svet, moramo najprej začeti pri sebi. Eden od ciljev Kimbina in tudi naš cilj je pomagati izboljšati okolje. V naši družbi se trudimo ločevati odpadke, reciklirati, zmanjšati uporabo plastike in papirja ter uporabljati alternativne način prevoza (kolo, skiro). Tudi z našim projektom Kimbino prispevamo k varovanju okolja in nudimo listanje po katalogih v spletnem okolju, brez nepotrebne uporabe papirja.

ecoeco2eco3eco4

Napredujemo in rastemo

Kimbino je mednarodna družba, ki ima vizijo in velike cilje. Na projektu Kimbino že dela več kot 35 oseb v 6 ekipah. Skupaj zagotavljamo vsebine, kakovost, analize in tudi inovacije. Trudimo se ohranjati korak z zadnjimi trendi in prinašati enostavno, pregledno, spletno listanje po aktualnih katalogih.

workwork2work3work4
Our Team

Tako se v ekipi razvajamo

collective

Mlada ekipa, s katero je zabavno

flexible work-time

Prožen delovni čas

homeoffice

Delo od doma

breakfast

Skupen zajtrk in sadni dnevi

work outside

Možnost dela na prostem

education

Izobraževanja, tečaji

coffee

Stalno dodajanje kave in čaja

activity

Skupne aktivnosti izven službe

Pisali so o nas

Kimbino prinaša kataloge z akcijami in kataloge iz več kot 32 držav sveta, pri čemer samo na Slovaškem pokriva več kot 120 trgovin. Katalogi so pregledni in enostavni za listanje. Njihova uporaba je popolnoma brezplačna, brez nujnosti registracije. Nove informacije o akcijah ali popustih uporabniki Kimbina dobijo prej, kot bi jih prejeli v poštni nabiralnik.

Vir: nextech.sk

Aplikacija Kimbino nudi široko paleto aktualnih katalogov vseh priljubljenih trgovin. Če pogosto nakupujete in pred odhodom v trgovino nimate na voljo kataloga, zelo priporočamo prav to uporabno zadevo.

Vir: mojandroid.sk

Na nabiralnik seveda lahko nalepite klasično nalepko “Ne želim prejemati nenaslovljenih reklamnih sporočil”. Kimbino pa nudi prepričljivejše nalepke, s katerimi boste spodbujali okoljsko ozaveščeno distribucijo katalogov tudi vaši okolici.

Vir: techbox.sk