Kimbino
Kimbino

Mleko - Razprodaje, ponudbe in cene

Mleko v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Mleko

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Mleko! Mleko po akcijski ceni se nahaja v 16 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Mleko lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Mercator, Tuš in Hofer. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Maslo, Sir, Jogurt, Jajca in Olje - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Mleko in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!