Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Megadom katalog od 06.02. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Megadom

Megadom katalog

Megadom katalog razveseljuje z izjemno ponudbo izdelkov za dom po nizkih cenah

3/5
Actual brochure

Trgovine Megadom slovijo  s  prodajo gradbenega materiala, metalurgije, inštalacij in kopalnic, orodja, barve, bele tehnike, multimedije in pohištva. Pri podjetju kupca seznanjajo s trenutno ponudbo vsega za dom in najnovejšimi izdelki na področju oskrbe doma. 

Megadom katalogi izhajajo enkrat na mesec in razen akcijskih cen kupcu ponujajo tudi sezonske ugodnosti. Poleg tega izhajajo še posebni katalogi, ki vsebujejo dodatne popuste na izdelke iz določene ponudbe. Aktualni katalog, ki velja v mesecu Julij lahko najdete tukaj. S Kimibino katalogi si lahko ogledate še vse aktualne in zapadle kataloge leta 2024.

O podjetju Megadom

Shop

Megadom je trgovina, ki vam nudi gradbeni material, inštalacije in kopalnice, metalurgijo, orodje, vijake in okovje, barve in lake, belo tehniko in male gospodinjske aparate, zabavno elektroniko, talne obloge, pohištvo znamke Lesnina ter vse za dom, vrt in kmetijstvo.

V podjetju se že od samega začetka držijo vizije, ki jim narekuje poudarek pri osebnem stiku s kupci. Zatorej boste v trgovinah Megadom vedno dobrodošli, pričakal pa vas bo tudi strokovno usposobljen kader, ki vam je na voljo za strokovno svetovanje. Tako ste lahko brez skrbi saj boste lahko kupili točno tisto, kar potrebujete. 

Trenutno se trgovine Megadom nahajajo na treh različnih lokacijah. Najdete jih v Podskrajniku, Ribnici in Krškem. Vse vaše ideje za dom bodo z obiskom trgovine uresničene po ugodnih cenah. 

Odpiralni čas trgovin je med 7:00 in 19:00 med tednom ter med 7:00 in 13:00 ob sobotah. Ob nedeljah in praznikih so trgovine Megadom zaprte. Več informacij lahko najdete tukaj.

Trgovine kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar imajo s podjetjem Megadom skupno točko, saj spadajo v kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o podjetju Megadom si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani megadom.si.

Izdelki Megadom

Assortment

Pri podjetju Megadom boste našli vse za ogrevanje, sezonsko ponudbo, vse za urejen vrt in pripravo ozimnice, gozdarstvo, vse za vaš avto, vse za gradnjo in tehniko, ročno in električno orodje, pohodništvo, notranjo opremo ter še mnogo več. Imajo tudi spletno trgovino in  nakup na daljavo kar pomeni, da lahko izdelke nakupite kar v udobju lastnega doma. 

Poleg tega ima Megadom tudi svojo kartico ugodnosti imenovano Mega Kartica. Z Mega kartico imajo imetniki in njihovim družinskim članom dodatne ugodnosti ob nakupih z gotovino ali katerokoli plačilno kartico.

Vse izdelke, ki so trenutno v akciji najdete v aktualnem Megadom katalogu Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Omara
Polica
Miza
Kos
Svetilka
Pribor
Nož
Orodje
Podloga
Voziček
Kladivo

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE