Skoraj vsi poznamo Megadom. Njihove prodajalne so ene izmed vodilnih na Slovenskem tržišču. V trgovinah Megadom je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Mömax.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.megadom.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Megadom vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Megadom raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Črni Petek in Megadom

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Megadom! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Megadom!
Zadnji letak, Megadom - Katalog, velja od 15.11.2019 - 31.12.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Megadom. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.