S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Megadom.

Skoraj vsi poznamo Megadom. Njihove prodajalne so ene izmed vodilnih na Slovenskem tržišču.V trgovinah Megadom je skoraj nemogoče, da ne bi našli izdelka, ki ga potrebujete. In ob tem tudi prihranili. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Mömax.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.megadom.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Megadom vedno na voljo, ne glede na to, kje ste. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Megadom raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.