Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Inpos. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču. Inpos nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene! Inpos ima redno nove posebne ponudbe in ugodnosti. Njihove najnovejše akcije lahko najdete od 02.12.2019 tukaj tukaj. Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Mömax.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.inpos.eu.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Inpos je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Inpos ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.