Trgovine Interspar se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Interspar dobite po odličnih cenah. Trgovine Interspar imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 22.11.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.spar.si na njihovi spletni strani.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Interspar. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Interspar v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Črni Petek in Interspar

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Interspar! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Interspar!
Zadnji letak, Interspar - Črni Petek, velja od 20.11.2019 - 03.12.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Interspar. V kategoriji Živila, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.