S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Interspar.

Trgovine Interspar se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Skoraj vse, kar potrebujete, lahko v prodajalnah Interspar dobite po odličnih cenah. Trgovine Interspar imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 13.01.2021 si lahko ogledate tukaj tukaj. Oglejte si tudi ponudbo teh trgovin: Ahac, Bofrost, E.leclerc, Eurospin, Hofer, Jager, Lidl, Mercator, Spar, Tuš. Morebiti najdete enake izdelke po boljši ceni.

Niste uspeli najti, kar želite? Obiščete lahko še uradno prodajalno www.spar.si na njihovi spletni strani.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Interspar. Hvala, ker delite z nami našo skrb za okolje. Z brskanjem letakov trgovin Interspar v digitalni obliki, prihranite mnogo papirja in rešite mnogo dreves!

Ali ne verjamete, da je varčevanje pri nakupih lahko tako enostavno? Pridite, in se prepričajte.

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.