Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Kisla smetana na voljo po najboljši ceni v 2 letakih. Oglejte si vse kataloge in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Kisla smetana lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Spar in E.leclerc. Vse aktualne popuste za Kisla smetana lahko najdete v letakih:

Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarćujte. Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Avgust najdete največja znižanja!

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki.Z nami priharite pri nakupih dobrin kot Kisla smetana pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!