Kimbino
Kimbino

Drugo

V naboru Drugo se nahajajo najnovejše ponudbe in katalogi vaših najljubših trgovcev iz Slovenije, kateri vam vedno nudijo najboljše popuste.
Ne pozabite na priljubljene znamke, kot so na primer TEDi, Tupperware, Pepco, Baby center, Sonček, Petrol, Svet knjige, Akvonij, in Relax in še mnoge druge.

Če vas zanimajo najpopularnejše ponudbe v vaši okolici, lahko izberete iz seznama najbolj priljubljenih lokacij: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje in Velenje. Če na senamu niste našli vašega kraja, ga lahko ročno vnesete zgoraj na desni strani naslova.

Nimte časa da spremljate vse najnovejše kataloge? Popolnima vas razumemo! Zato smo za vas razvili tudi mobilno aplikacijo Kimbino ki vas redno obvesti o novih ponudbah, s čimer boste o vseh popustih vedo ostali na tekočem.
Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali Kimbino. Tako lahko pozabimo na papirnate letake, kateri nam, kadar jih potrebujemo, nikoli niso pri roki. S Kimbinom imate vse kataloge, ter informacije iz kategorije Drugo na, voljo 24/7 - hkrati pa tudi zmanjšate papirne odpadke, ki jih bi letaki povzročili. Odlično, kajne?
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE