Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Sladoled na voljo po najboljši ceni v 12 letakih. Oglejte si vse kataloge in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo Sladoled po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Spar, Merkur, Tupperware in Hofer. Sladoled lahko jandete tudi v sledečih letakih:

Če želite prihraniti tudi pri drugih izdelkih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino ' vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste našli tudi za izdelke kot na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Najdite Sladoled in še več izdelkov po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!