Kimbino
Kimbino

Voda - Razprodaje, ponudbe in cene

Voda v akciji - Kje ga lahko kupim?

Druge ponudbe v kategoriji

Drugi priljubljeni izdelki

Voda

Voda po najboljši ceni? Znašli ste se na pravem mestu! Iskani izdelek se trenutno nahaja v 17 katalogih. Prebrskajte jih da najdete tudi druge ugodne ponudbe vaših najljubših dobrin. Iskanje najboljših cen še nikoli ni bilo tako enostavno kakor je s Kimbino.si.

Izdelek Voda lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Tuš, Eurospin in Hofer. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je Voda pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!