KimbinoKimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Bazen - Razprodaje, ponudbe in cene

Bazen

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: bazen! Bazen po akcijski ceni se nahaja v 12 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Za produkt bazen lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Tuš, Kalia, OBI, Bauhaus in XXXL Lesnina. Znižanja so trenutno na voljo v:

Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen. Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec Avgust najdete največja znižanja!

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je bazen pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo