Kimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto
Logotip Vitapur
3/5

Vitapur katalog od 25.09. - 01.10.2023 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Vitapur katalog

Vitapur Katalog vas bo zvabil do najbližje Vitapur trgovine

3/5
Actual brochure

Nove Vitapur kataloge lahko pričakujete vsaj enkrat na mesec, ob določenih posebnih priložnostih kot je na primer Črni Petek, pa vas bo Vitapur presenetil še z dodatnimi katalogi, ki bodo predstavili njihove trenutne akcije in neverjetne popuste. Njihove kataloge se vam izplača redno spremljati, saj boste tako najprej izvedeli za določeno akcijo in priložnost popusta tudi izkoristili. 

Njihovo najbolj zanimivo trenutno ponudbo in popuste, lahko najdete v katalogu, ki velja prihodnjega tedna  in si ga lahko ogledate tukaj tukaj.

O trgovinah Vitapur

Shop

Trgovino Vitapur s svojo ponudbo izdelkov uvrščamo v kategorijo Dom in vrt, saj se glede na svoje področje, za pozornost kupcev bori z Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo in Rutar

Gre za slovensko podjetje, ki ima sedež v Slovenskih Konjicah in velja za največjega proizvajalca ležišč v Sloveniji. Trgovine Vitapur lahko najdete v največjih trgovskih centrih po Sloveniji. Na voljo je v trgovskih centrih Qlandia v Novem mestu, Mariboru, Kranju, Krškem, Kamniku in Novi Gorici, ter drugih večjih nakupovalnih središčih, kot so na primer novo zgrajeni center Šiška Aleja v Ljubljani, Citypark v Ljubljani in BTC v Murski Soboti. Delovni čas prodajaln je v določenih primerih odvisen od delovnega časa trgovskih centrov. Večinoma so vse trgovine Vitapur odprte od ponedeljka do petka, od 8:00 do 20:00, sobotni delovniki pa se bolj razlikujejo. Celoten seznam vseh prodajaln, ter natančen pregled njihovega delovnega časa, lahko najdete na njihovi uradni spletni strani vitapur.si

Njihovo uradno spletno stran je vredno obiskati tudi zaradi tega, ker je podjetje vložilo precej truda, da tudi njihovo »Vitapur online« poslovanje deluje kot po maslu. Na strani si lahko ogledate pregleden izbor izdelkov, ki so razdeljeni po kategorijah, preberete podrobne informacije o posameznem produktu, izveste kateri izdelki iz njihove ponudbe so v akciji in najboljše - tudi opravite spletni nakup. Ves postopek spletnega nakupa je Vitapur naredil zelo enostaven, hkrati pa poskrbijo, da vaš nakup pride do vas hitro in po ugodni ceni.

Njihov slogan »Passion for living«, bi lahko grobo prevedli kot »strast do življenja« in dobro prikazuje glavno filozofijo njihovih strank. Njihovi kupci so ljudje, ki živijo svoje življenje polno, skrbijo za svoje zdravje, cenijo udobje in kvaliteto, hkrati pa jim ni vseeno za okolje. Strast do življenja, v temu primeru ne pomeni le do svojega lastnega, ampak tudi skrb za bližnjega in naravo. Vitapur zato skrbi, da vsi njihovi izdelki ustrezajo okoljskim standardom in ne obremenjujejo še dodatno, naše že tako ali tako zelo obremenjene narave. Hkrati pa vam trgovine Vitapur prinašajo odlično priložnost, da izkažete svojo skrb do bližnjega, saj so nadvse primeren kraj za nakup darila. V kolikor imate vedno težave s čim obdariti vaše bližnje, je ta trgovina odličen kraj za iskanje idej in navdiha.

Ponudba Vitapur

Assortment

Ob hitrem pogledu na izložbo trgovine lahko najprej opazimo velik izbor različnih vzglavnikov, ležišč iz različnih materialov, vzmetnic, ter prav tako odej in posteljnine. Pri Vitapurju lahko svojo posteljo opremite tako, da boste deležni zdravega in kvalitnega spanca. 

Njihovi izdelki za posteljo pa niso le zdravi ampak tudi čudovita paša za oči. Z Vitapur posteljninami lahko popestrite izgled celotne spalnice. V njihovi trgovini lahko dobite posteljnino iz različnih materialov (bombažne, svilene), pa tudi za različne okuse: z modernimi vzorci, romantične, minimalistične ter prav tako otroško razigrane. Ob določenih priložnostih ponudi Vitapur akcije na vso njihovo posteljnino, zato se vam izplača redno pregledovati njihove kataloge. Poleg posteljnin se vam v katalogih izplača preveriti tudi njihovo veliko ponudbo brisač, saj tudi te slovijo po veliki kvaliteti. 

Trgovina ponuja tudi velik izbor izdelkov za pripravo hrane, saj lahko pri njih najdete različne lonce, ponve, pekače, krožnike, kuhinjske nože pa tudi kuhinjske krpe in namizne prte. Še posebej so ponosni na posodo znamke Rosmarino. V sklopu iste znamke pa lahko dobite tudi Rosmarino vakuumski mešalnik, palični mešalnik in sekljalnik. 

Da pa ne boste ves čas čepeli na istem mestu, poskrbijo njihovi kvalitetni potovalni kovčki. Še posebej se radi pohvalijo z znamko Scandinavia, katere kovčki imajo dolgo življenjsko dobo in skrbijo da vaši osebni predmeti varno prepotujejo iz enega kraja v drugega. 

Trgovina ponuja še toliko drugih izdelkov, na primer stvari za plažo, orodje za vrt, dodatke za telefon, da vseh izdelkov ne moremo ubesediti. Najbolje, da si ogledate njihov katalog katalog trgovine Vitapur  in trgovino obiščete sami.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Sledenje

V trgovino

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Vitapur

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.