Skoraj vsi poznamo Vitapur. Njihove prodajalne so ene izmed vodilnih na Slovenskem tržišču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Vitapur. V trgovinah Vitapur, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Trgovine Vitapur imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 15.10.2019 si lahko ogledate tukaj tukaj. Ali pogrešate kakšno ponudbo ali izdelke v prodajalnah Vitapur? Poskusite jih najti drugje! Oglejte si letake ostaliih prodajaln: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na www.vitapur.si.

Se odpravljate po nakupih? Vsekakor ne rabite s sabo nositi velikih letakov in katalogov! Spletna verzija najnovejše ponudbe trgovin Vitapur je veliko bolj praktična, na voljo pa Vam je samo pri Kimbinu. Zaščita okolja je mnogo več kot le kliše. Zato smo zelo zadovoljni, da si najnovejšo ponudbo prodajaln Vitapur ogledujete na spletu in ne natisnjene. S tem boste rešili mnogo dreves. In to še zdaleč ni vse!

Kako hitro in enostavno prihraniti? Z nizkimi cenami!