Kimbino
Kimbino

Miza - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Miza

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Miza vam je na voljo po najboljši ceni v 15 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Za produkt Miza lahko ugodne cene trenutno najdete v sledečih trgovinah: Lidl, Mercator, E.leclerc, Bauhaus in Hofer. Znižanja so trenutno na voljo v: Če želite prihraniti tudi pri drugih produktih, jih lahko enostavno najdete z iskanjem preko iskalne vrstice na naši spletni strani. Tako lahko hitro in celostno pregledate celoten Kimbino - vse na enem mestu! Zanimive in ugodne ponudbe boste lahko našli za izdelke kot so na primer: Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca.
Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Miza po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.