Kimbino
Kimbino

Voziček - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Voziček

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Voziček! Voziček po akcijski ceni se nahaja v 14 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Voziček lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Mercator, E.leclerc, Živex in Jager. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Voziček in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!