Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Živex katalog od 03.07. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Živex

Živex katalog

Živex katalog z odličnimi akcijami na področju vrtnarstva

3/5
Actual brochure

Podjetje Živex slovi s svojimi mrežami, ograjnimi sistemi, vrati, vsem za ogrevanje, kmetijskimi pripomočki in opremo ter materiali za gradbeništvo. Ne obstajajo le kot fizične trgovine, saj je nakup njihovih izdelkov možen tudi preko spleta.  

Živex katalogi izhajajo enkrat na mesec in ponujajo cenovno dostopno ponudbo pripomočkov za urejanje vrta ter ostalih, manjših izdelkov. Veljajo dva tedna, poleg redne ponudbe pa najdete še kupon za dodatne popuste. Aktualni katalog, ki velja v mesecu Julij lahko najdete tukaj. S Kimibino katalogi si lahko ogledate še vse aktualne in zapadle kataloge leta 2024.

O podjetju Živex

Shop

Za blagovno znamko Živex stoji podjetje Metvil d.o.o.

Ukvarjajo se s prodajo mrež, ograjnih sistemov, vrat, vsega za ogrevanje, kmetijskih pripomočkov in opreme ter materialov za gradbeništvo. Dodatno pa nudjo še obilico drugih izdelkov za zunanjo ureditev doma, vrta in okolice. Ne ukvarjajo pa se le s prodajo ampak tudi s projektiranjem in montažo mrež, ograjnih  sistemov in nadstreškov.
 
V podjetju spremljajo razmere na trgu in sledijo vsem novostim. S svojim strokovnim znanjem pripomorejo k širjenju novih idej in njihovi realizaciji. Veliko polagajo na oseben pristop s strankami. Trudijo se prisluhniti vsaki njihovi želji in upoštevajo njihove potrebe.

Glavni motiv podjetja je želja, da postanejo najboljša trgovina za ureditev okolja v Sloveniji in okolici. Glede na razširjenost trgovin po regiji so njihove želje blizu uresničitve. 

Živex se nahaja na več lokacijah, kar pomeni, da je delovni čas odvisen od lokacije. Večina trgovin je odprtih od ponedeljka do petka med 08:00 ter 18:00, ob sobotah pa med 8:00 in 13:00. Ob nedeljah in praznikih so trgovine zaprte. Več informacij pa najdete tukaj (https://trgovina.ziveks.si/stores).

Trgovine kot so Kalia, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom imajo s podjetjem Živex skupno točko, saj spadajo v kategorijo Dom in vrt. 

Več o podjetju Živex si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani zivex.si.

Izdelki Živex in prodaja

Assortment

Živex kupcu nudi izjemno izbiro izdelkov za zunanjo ureditev vrta ali hiše. So tudi vodilni na področju prodaje ograjnih sistemov in montaže. V trgovinah Živex boste tako našli: 

  • gradbeni program
  • vse za vrt
  • zunanja ureditev
  • kmetijski program
  • energenti
  • ogrevanje
  • ograje, mreže, vrata
  • projektiranje in izvedba ograjnih sistemov

Vse te linije in še več izdelkov najdete v aktualnem Živex katalogu Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Termometer
Kosilnica
Miza
Stol
Kos
Sesalnik
Vrata
Baterija
Vrtna garnitura
Črpalka
Senčnik
Namizni ventilator
Pregrinjalo
Škarje za živo mejo
Ograja
Akumulator
Umivalnik
Tabure
Folija
Barva

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE