Trgovine Živex so ene izmed najbolj priljubljenih med slovenskimi kupci. Zato tudi spadajo med najuspešnejše pri nas. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Živex. V trgovinah Živex, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Tudi te prodajalne: Bauhaus, Dipo, GA, Harvey Norman, IKEA, Inpos, JYSK, Kalia, Makita, Megadom, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Želite izdelek, o katerem niste našli dovolj informacij pri nas? Priporočamo Vam še ogled uradne spletne strani prodajalne www.zivex.si.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Živex, katero Vam prinaša Kimbino. Papirnati letaki so lahko težavni, pa tudi škodljivi so za okolje. Zato smo Vam zelo hvaležni, ker si najnovejše ponudbe trgovin Živex raje ogledujete na spletu.

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Črni Petek in Živex

Črni petek razprodaje so končno tukaj, z njimi tudi nakupi v Živex! Oglejte si nase posebne ponudbe za Črni petek 2019 v novem letaku prodajaln Živex!
Zadnji letak, Živex - Katalog ograjnih sistemov 2019, velja od od ponedeljka 11.11.2019. Ne zamudite odličnih Črni petek popustov v Živex. V kategoriji Dom, vrt, lahko najdete tudi mnogo drugih letakov z akcijami Črni petek.
Če nameravate vnaprej kupovati božična darila in iščete navdih, vas vabimo da prelistate vse letake na Kimbinu in prihranite! Kimbino vam prinaša pregled najboljših ponudb in popustov za letošnji Črni petek.