Kimbino
Kimbino

Drogerije, kozmetika

Ali iščete sveže ugodnosti in posebne ponudbe izdelkov iz ponudbe Drogerije, kozmetika? Kimbino jih zbira, ter ureja za vas. Oglejte si te letake in broošure vaših najljubših prodajalcev, polne odličnih popustov.
Ne pozabite na priljubljene znamke, kot so na primer Tuš drogerija, Müller, Avon, DM Drogerie Markt, Oriflame in Notino in še mnoge druge.

Če vas zanimajo najpopularnejše ponudbe v vaši okolici, lahko izberete iz seznama najbolj priljubljenih lokacij: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje in Velenje. Če na senamu niste našli vašega kraja, ga lahko ročno vnesete zgoraj na desni strani naslova.
Če vas zanimajo najnovejši popusti in letaki iz vašega kraja ali mesta, si ji lahko ogledate tako, da vpišete ime mesta v zgornjem levem kotu te strani. Lahko pa tudi izberete iz seznama: Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje in Velenje.

Nimte časa da spremljate vse najnovejše kataloge? Popolnima vas razumemo! Zato smo za vas razvili tudi mobilno aplikacijo Kimbino ki vas redno obvesti o novih ponudbah, s čimer boste o vseh popustih vedo ostali na tekočem.
Pridužite se nam in skupaj se lahko za zmeraj poslovimo od papirnatih katalogov in letakov.S Kimbinom imate ponudbo vaših najljubših prodajaln izbora Drogerije, kozmetika pri roki zmeraj in povsod, 24 ur na dan in vsak dan v tednu. Tako bolje načrtujete vaše nakupe in prihranite več vašega denarja!
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE