Kimbino
Kimbino

Kabel - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Kabel

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Kabel! Kabel po akcijski ceni se nahaja v 8 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Kabel lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Mercator, E.leclerc, Bauhaus in Petrol. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Pred nakupi lahko zmeraj preverite za ugodnosti in prihranke. Na spletni strani Kimbino lahko za mesec April najdete največja znižanja!

Z nami vsak dan najdete nove ponudbe za več in več izdelkov. Da ne zamudite nobene posebne ponudbe več, vam želimo ponuditi, da si naložite našo aplikacijo Kimbino ter s tem ostanete na tekočem!

Kabel in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.