Mango - Razprodaje, ponudbe in cene

Mango

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: mango! Mango po akcijski ceni se nahaja v 5 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek mango lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Spar, Mercator, E.leclerc, ABOUT YOU in Tuš drogerija. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih:

Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen. Poskusite opraviti vaše nakupe s pomočjo Kimbina, saj vas bomo zmeraj obvestili o najboljših trgovskih akcijah. Če se ob tem še prijavite na naše elektronske novičke, vas bomo o najboljši ponudbi obvestili tudi preko e-pošte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je mango pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo