Kimbino
Kimbino
Logotip Pikapolonica
3/5

Pikapolonica katalog od 19.02. - 25.02.2024 | aktualna ponudba, letaki

Pikapolonica katalog

S Pikapolonica katalogi izberite darilo za vašega otroka

3/5
Actual brochure

Novi katalogi trgovine Pikapolonica izidejo nekajkrat letno, ob vsakem novem letnem času. To so katalogi, ki so precej obširni, saj zajemajo celotno ponudbo trgovine. Kataloge se vam izplača prelistati, saj boste v njih izvedeli vse novosti, ter prav tako trenutne popuste in Pikapolonica akcije. Katalog takšne vrste, ki je trenutno aktualen, lahko najdete na naši spletni strani . Katalog je veljaven 19.02.2024 - 25.02.2024.

Nekajkrat letno pa nas Pikapolonica preseneti tudi s posebnimi katalogi, ki se osredotočajo samo na en del njihove ponudbe. Taki so npr. katalogi, ki predstavljajo aktualno ponudbo avtosedežev ali vozičkov. Njih se izplača prelistati, če bi radi pridobili več informacij glede specifičnega izdelka, ki ga ponujajo. Tako boste najlažje dobili pregled celotne ponudbe, primerjali cene, ter se odločili kateri izdelek bi bil za vas najprimernejši. Trenutno posebno ponudbo predstavlja letak katalog trgovine Pikapolonica.

O trgovinah Pikapolonica

Shop

V trgovini Pikapolonica boste dobili vse kar potrebujete za vašega dojenčka, malčka ali malo večjega otroka. Poleg velikega izbora otroških igrač, zaradi katerih bodo vaši otroci kar stekli v trgovino, imajo v Pikapolonici tudi velik izbor otroške opreme in drugih izdelkov. Trgovino Pikapolonica boste našli v kategoriji Drugo.V kolikor pa tistega, kar iščete ne najdete pri njih, pa lahko pogledate še v Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Pikapolonice so razpršene po celotni Sloveniji. Če smo jih prav prešteli, jih je vseh skupaj 33, na voljo pa so seveda v vseh večjih slovenskih mestih. V Ljubljani lahko prodajalno najdete na Rudniku. Prodajalne so večinoma odprte od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00, ter nekatere tudi v soboto. V kolikor razmišljate, da bi jih obiskali, vam predlagamo, da obiščete njihovo spletno stran in preverite delovni čas posamezne Pikapolonica trgovine. 

Ko boste vstopili v to trgovino z nadvse prikupnim imenom, se boste zopet potopili v otroški svet, na katerega ste že davno pozabili. Pikapolonica pravi, da je »sreča za majhne in velike« in res je največja sreča nas velikih, če vidimo naše otroke srečne. Pri Pikapolonici skrbijo za še srečnejše otroštvo naših najmlajših, hkrati pa so pozorni na to, da njihovi izdelki ustrezajo vsem standardom kvalitete, ki so potrebni za zdrav razvoj naših otrok. Igrače in druge izdelke izbirajo glede na najnovejša priporočila pedagogov. Prav tako se trudijo, da bi bili njihovi izdelki, kar se da prijazni do okolja in narejeni iz naravnih materialov.

Pikapolonica pa ima prav tako odlično spletno trgovino pikapolonica.si/. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate celotno njihovo ponudbo, vse aktualne kataloge in letake, popuste na izbrane izdelke ter trenutne akcije. Spletna trgovina je priročna, saj je nakup preko nje enostaven in hiter. Stran pa se vam prav tako izplača obiskati zaradi različnih nasvetov, ki jih ima za vas Pikapolonica. Ne veste kako odpraviti težave s spanjem vašega otroka? Potrebujete še kakšen nasvet glede nosečnosti ali pa ne veste kateri otroški voziček izbrati? Odgovore na vsa ta vprašanja in še mnoga druga ima za vas Pikapolonica. Prav tako, vas bo Pikapoloničina spletna stran rešila dileme, kaj kupiti otroku določene starosti.

Pikapolonica ponudba

Assortment

Kot smo že omenili, ima Pikapolonica zares široko ponudbo otroških igrač, zaradi česar boste vašega otroka težko prepričali, da odide iz trgovine. Na voljo so igrače za otroke vseh starosti. 

Za vaše najmlajše, ki še radi dajejo vse v usta, boste našli velik izbor Bio igrač, ki so narejene iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Take so npr. ropotuljice, set grizalj, kock za sestavljanje, avtomobilčkov in drugih igrač znamke Dantony. Izdelki so narejeni iz sladkornega trsa in na 95% bio osnovi. Velika zvezdnica med malčki je prav tako igrača žirafa Sophie, ki je narejena iz 100% naravnega kavčuka. Vaš malček jo bo z veseljem okušal, tipal in opazoval. 

Za malo starejše otroke pa boste v Pikapolonici našli velik izbor iger za ustvarjanje, lego kocke, Barbie punčke, lesene igrače, družabne igre ter tudi posebne igrače, ki spodbujajo otrokovo razmišljanje in domišlijo. Pikapolonica ima tudi knjižni kotiček z izborom pobarvank, poučnih vaj in čudovitih otroških knjig. Velik del trgovine pa je namenjen tudi otrokovemu gibanju, saj lahko najdete v Pikapolonici veliko ponudbo otroških poganjalcev, otroških koles, zunanjih igral, otroških bazenov in mnogo drugega. 

Kot smo že omenili, si lahko v letakih ogledate izbor otroških vozičkov in otroških avtosedežev, lahko pa kar takoj zavijete v eno izmed Pikapolonic prodajaln in njihovi prijazni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi in nakupu. Trgovina ponuja tudi veliko druge opreme za otroke, kot so stolčki za hranjenje, nosilke, previjalne blazine, hojice, pa tudi otroška oblačila in obutev. Prav tako v Pikapolonici poskrbijo, da pri njih najdete primerno dudo za dojenčka, imajo pa tudi druge pripomočke za dojenje, otroške krožnike, slinčke, ter tudi kahlice, vse za kopanje in seveda plenice. Ob pustu, pa vaša najljubša trgovina za otroke, poskrbi tudi za pustne kostume in maske. 

Tisti, ki radi lovijo popuste in Pikapolonica akcije, pa si morajo nujno ogledati njihovo outlet ponudbo. V prodajalnah občasno čistijo zaloge, zato ponudijo na zadnje kose otroških igrač, opreme in ostalih izdelkov velike popuste. Popuste in najnovejše Pikapolonica akcije pa si lahko prav tako ogledate na njihovih katalogih in letakih. Če se tudi vi želite navdušiti nad njihovo ponudbo, vam priporočamo ogled njihovega kataloga katalog trgovine Pikapolonica.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

Sledenje

Trgovine

Deli

Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logotip Pikapolonica

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.