Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Pikapolonica. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču. Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Pikapolonica. V trgovinah Pikapolonica, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli. Trgovine Pikapolonica redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 04.11.2019? izveste lahko tukaj tukaj.

Spletna stran nima ničesar, kar Vas je pritegnilo? Žal nam je. A nič še ni izgubljeno. Pri nas so na voljo letaki in katalogi, a če potrebujete kaj bolj specifičnega, si lahko ogledate še njihovo uradno spletno stran na nakup.pikapolonica.com.

Najprej - ni odpadkov. Poleg tega so naši letaki lepo in pregledno sortirani. S Kimbinom so letaki z Vami kjerkoli in kadarkoli, če le imate telefon pri sebi. Torej jih zares lahko prelistate povsod! To je največja prednost spletnih letakov trgovin Pikapolonica. Naša prioriteta je varovanje okolja. Zato smo izjemno veseli, da imate kataloge trgovin Pikapolonica raje v elektronski obliki, kakor natisnjene.

Kupovanje izdelkov v akciji Vam lahko prihrani ogromno denarja. Vdeti morate le, kdaj in kje so izdelki v akciji. Z letaki, objavljenimi na spletu, boste zlahka in hitro na tekočem.