Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip JYSK
3/5

JYSK katalog 11.04.2024 | Aktualna ponudba, letak in popusti

JYSK katalog - letaki in popusti

V podjetju JYSK prisegajo na kakovostne izdelke za dom in vrt

3/5
Actual brochure

V JYSK katalogu boste našli izvrstno opremo za vaš dom in vrt po konkurenčnih cenah. Bodisi opremljate kopalnico, otroško sobo, spalnico, kabinet ali potrebujete zunanjo opremo, akcija JYSK poskrbi za vse. Trgovine se bohotijo z izjemno ponudbo pohištva ter prelepih dekorativnih izdelkov za vsak žep. V njihovi ponudbi torej najdete JYSK kuhinje, JYSK postelje, JYSK ležalnike, pa še masikaj. 

JYSK letak izhaja enkrat na mesec. Obstaja pa tudi posebni novi JYSK katalog, ki izhaja ob koncu sezone oziroma ob prehodu v naslednjo sezono. Z njihovimi katalogi in JYSK popusti ste lahko vedno na tekočem o izjemnih ponudbah in akcijskih izdelkih, ki jih vaš dom potrebuje. Ob prehodu na novo sezono se pojavijo izjemni popusti na izdelke iz prejšnje.

Posebne akcije lahko pričakujete tudi v sklopu ponudb kot so JYSK Black Friday.  

Aktualni letak JYSK Slovenija, veljaven med 09.04.2024 - 12.05.2024 lahko najdete tukaj. Vključuje izjemne cene in izdelke, ki vam bodo zagotovo po godu.

O trgovinah JYSK

Shop

Trgovine JYSK so del mednarodna maloprodajne verige. Njihov osnovni namen je kupcu nuditi vse za dom in okolico hiše. JYSK je ena izmed redkih trgovin, ki je še vedno v lasti družine, ki je podjetje tudi ustanovila. Gre za skupino Lars Larsen Group, katere ustanovitelj je Lars Larsen. Slednji velja za najboljšega trgovca na Danskem.

Prva trgovina je luč sveta ugledala leta 1979 na Danskem v mestu Aarhus. Tam je prisotna še danes. Kasneje je prišlo do rasti podjetja in sledile so številne podružnice. Najprej so se pojavljale na Danskem, kasneje pa se je trgovina pojavila tudi v Nemčiji.

Danes ima JYSK kar 2.800 poslovalnic po celem svetu. Nahajajo se v kar 52 državah: Danska, Norveška, Švedska, Finska, Poljska, Češka, Madžarska, Nizozemska, Slovaška, Nemčija, Avstrija, Švica, Islandija, Kanada, Grenlandija, Ferski otoki, Estonija, Latvija, Litva, Ukrajina, Kosovo, Bolgarija, Kazahstan, Romunija, Francija, Velika Britanija, Slovenija, Severna Makedonija, Hrvaška, Italija, Španija, Bosna in Hercegovina, Srbiji, Armenija, Indonezija, v Črna, Grčija, Albanija, Vietnam, Malta, Portugalska, Gruzija, Belorusija, Tadžikistan, Moldavija, Belgija, Kuvajt, Dubaj, Tajska, Irska, Ciper in Azerbajdžanu. 

Veliko vas pozna trgovino po imenu, večina pa ne ve, kaj beseda "JYSK" sploh pomeni. V danskem jeziku "JYSK" pogosto označuje skromnost, natančnost in poštenost. To so vrednote za katerimi stojijo prodajalne.  

JYSK podružnice se nahajajo v mestih kot so Ljubljana, Nova Gorica, Koper, Ptuj, Brežice.

Odpiralni čas JYSK trgovin je med 08.00 - 20.00 od ponedeljka do sobote ter med 09.00 - 13.00 ob nedeljah. Odpiralni čas se lahko pri nekaterih prodajalnah razlikuje in odstopa. Vse potrebne informacije o odpiralnem času trgovin JYSK v vašem okolišu na JYSK online tukaj.

JYSK si trg deli s konkurenti kot so Kalia, Živex, OBI, Bauhaus, XXXL Lesnina, Harvey Norman, Mömax, Dipo, Rutar in Megadom. Vsa ta podjetja spadajo v skupno kategorijo Dom in vrt. Če želite izvedeti več o njih in si ogledati njihove spletne kataloge preprosto kliknite na ime trgovine.

Več o Jysk trgovinah si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani jysk.si

Kakovost in varnost izdelkov JYSK

Assortment

V podjetju JYSK prisegajo na kakovost in varnost svojih izdelkov. Vsi izdelki morajo dosegati standarde, ki so si jih v podjetju zastavili prav tako pa so zelo previdni pri izbiri dobaviteljev. Kupci imajo možnost obiskati katero izmed JYSK tovarn in si ogledati celoten proces nastanka njim ljubih izdelkov.

Po tem, ko je izdelek narejen pa to še zdaleč ni konec zgodbe. Sledi notranji nadzor kakovosti, ki mu pravijo JYSK Quality Control, ki v skladišču kvaliteto izdelka ponovno preveri še preden je le ta odposlan v trgovine. Poleg tega preverijo še stabilnost izdelkov in prisotnost kakršnihkoli nevarnih snovi, ki bi se v procesu izdelave lahko pojavile na izdelku. 

Vse to in še več najdete v JYSK 2024 letaku April.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Postelja
Vzmetnica
Odeja
Omara
Posteljnina
Nocna omarica
Sedezna garnitura
Miza
Stol
Vrtno pohistvo
Kos
Ogledalo
Vaza
Svetilka
Omarica
Solarna svetilka
Vrtna garnitura
Senčnik
Vrtni stol
Vrtna blazina

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip JYSK

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.