KimbinoKimbino

Črni petek - Black Friday 2021

Vsi katalogi
Trenutno ni na voljo nobenega kataloga.
Kimbino-white
tree
Preglej kataloge na SPLETU!
Vpiši se

Zakaj izraz Black Friday?

Izraz Črni petek ali Black Friday nam je te dni vsem že prav dobro znan. Ali veste, od kod pravzaprav izvira? Izraz se je prvič uporabil v Združenih Državah, že v petdesetih letihnjega stoletja, potem, ko so prodajalci uspeli s posebno peticijo premakniti praznovanje Zahvalnega dne, in s tem podaljšali tudi dandanes vsem dobro znano pred-božično nakupovalno vročico. Posledica je bil kaos na ulicah katerega so množice pustile po svojem mrzličnemu obhodu prodajaln in lovljenju najboljših ugodnosti - in točno tega nereda se je prijelo ime Črni Petek.

Kot torej omenjeno, izraz izvira iz ZDA, a je z globalizacijo in povezanostjo ter prepletenostjo svetovnih kultur, v minulih nekaj letih dosegel tudi nas. Tako lahko lahko v ugodnostih ki jih Črni Petek prinaša uživamo tudi v Sloveniji. Ali načrtujete večje nakupe preko spletnih prodajaln? Morda potrebujete nove tehnične izdelke, ali pa določene gospodinjske aparate ali opremo za dom? Želite ugodno in kvalitetno osvežiti svojo garderobo? Kaj pa darila za prihajajoče božično-novoletne praznike?

Priporočamo vam, da sledite akcijam slovenskih trgovcev ter spletnih trgovin, in tako prvi izveste za ugodnosti ponudbe, ter si tako olajšate nakupe. Pri nas boste prvi izvedeli in videli, kaj vam kdo ponuja in kje se najbolj izplača trošiti denar za najboljše prihranke in ugodnosti.

Ne zamudite Črnega Petka 2021 s Kimbinom. Black Friday prihaja 26. novembra.
Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo