Kimbino
Kimbino

Mikrovalovna pecica - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Mikrovalovna pecica

Ali iščete prodajalno z najugodnejšimi cenami? Vašega iskanja je konec! Našli smo izdelek, katerega iščete. Mikrovalovna pecica vam je na voljo po najboljši ceni v 4 letakih. Oglejte si jih vse - in primerjajte ponudbo ter cene po celotni Sloveniji. S spletno stranjo Kimbino.si je nakupovanje in varčevanje hitro ter enostavno.

Prodajalne ki imajo izdelek Mikrovalovna pecica po akcijski ceni, se nahajajo tukaj Lidl, Tuš, E.leclerc, Tupperware in Mömax. Lahko ga torej najdete v sledečih letakih: Če vas trenutni znižani izdelki slučajno ne zanimajo, poskusite poiskati kaj drugega. Našli boste posebne ponudbe in akcije na izdelke vseh prodajnih skupin. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca - ter privarčujte.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Mikrovalovna pecica po odličnih cenah, katere lahko primerjate na enem mestu - vaš Kimbino!
Iskanje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.