Kimbino
Kimbino

Hladilnik - Razprodaje, ponudbe in cene

Druge ponudbe v kategoriji

Hladilnik

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: Hladilnik! Hladilnik po akcijski ceni se nahaja v 16 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek Hladilnik lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: Lidl, Spar, Tuš, E.leclerc in Jager. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih: Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen.
Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Da ne zamudite nobene akcije za pnujene izdelke nikoli več, vas vabimo da si naložite našo aplikacijo na vaš pametni telefon Kimbino. Obvešeni boste o vseh popustih.

Hladilnik in še mnogo več izdelkov, po znižanih cenah. Z nami ne boste zamudili nobene ugodnosti več, na kar se lahko povsem zanesete!