Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Zara katalog od 01.07. - 31.07.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Zara

Zara katalog

Zara katalogi

3/5
Actual brochure

Trgovina Zara je posebna v tem, da izda vsak mesec vsaj tri kataloge. Vsak mesec lahko pričakujete nov katalog za ženske, poseben katalog samo za moške in poseben katalog za otroke. Veljavnost katalogov je različna in odvisna od sezone. 

Enega izmed Zarinih katalogov, ki je veljaven 01.07.2024 - 31.07.2024, si lahko ogledate tukaj.

O trgovinach Zara

Shop

Zara je zagotovo ena izmed najbolj znanih trgovin z oblačili v Sloveniji in po svetu. Na naši spletni strani jo lahko najdete v kategoriji Oblačila, obutev in šport, kjer so tudi podobni ponudniki kot so Hervis, Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana in Takko

Trgovine Zara lahko najdete v Kopru, Mariboru in v Ljubljani. V Ljubljani sta prodajalni kar dve in sicer v centru mesta, ter v Ljubljana BTC. Vsaka poslovalnica ima drugačen delovni čas, zato vam priporočamo, da tega preverite na Zara spletni strani. Sicer pa so prodajalne odprte večinoma od ponedeljka do sobote, od 9:00 do 21:00. 

Zara je eno izmed vodilnih mednarodnih podjetij na področju mode in ima 2259 trgovin, v kar 96 državah. Spada pod družbo Inditex, ki velja za eno največjih distribucijskih skupin na svetu. 

Prva Zarina trgovina se je odprla leta 1975 v Španiji. Lastnik trgovine Amancio Ortega jo je sprva poimenoval Zorba, po klasičnem filmu imenovanem Zorba the Greek. Ko je odkril, da je nedaleč stran od trgovine že bar z enakim imenom, pa je ime spremenil v Zara. Prva trgovina je ponujala poceni oblačila lokalnih izdelovalcev, kasneje pa je Ortega odprl še dodatne trgovine po Španiji. V 80ih letih je Ortega spremenil dizajn, produkcijski in distributerski proces, tako da je lahko sledil novim trendom oblačil hitreje, kar je poimenoval »instant fashion« oziroma instant moda. Najel je skupine modnih oblikovalcev, ter pri svojem poslovanju uporabil informacijsko tehnologijo. V kasnejših letih je trgovina postala tako uspešna, da se je razširila na Portugalsko, ter leta 1989 stopila na Ameriški trg in kasneje v Francijo, Mehiko, Grčijo, Belgijo in Švedsko. V zgodnjih letih novega tisočletja, pa so se razširili še v Brazilijo, Japonsko, Singapur, Rusijo, Kitajsko, Estonijo, Madžarsko, Indonezijo. Leta 2010 je Zara prodrla na modni trg Indije in nazadnje leta 2011 še na Tajvan, v Južno Afriko in Avstralijo. V Sloveniji je Zara prisotna že kar nekaj let in velja za eno izmed najbolj priljubljenih trgovin z oblačili. 

Leta 2010 je Zara odprla svojo spletno trgovino zara.com, ki je danes ena izmed najbolj obiskovanih strani z oblačili na svetu. Na spletni trgovini, ki je sedaj na voljo tudi v Sloveniji, si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo oblačil in modnih dodatkov ter opravite nakup. Zara nas preko njihove strani obvesti o najnovejših akcijah in popustih v njihovih trgovinah. Trenutne akcije in popuste pa lahko prav tako najdete v njihovih katalogih, ki so na voljo tudi na njihovi uradni spletni strani. 

Podjetje Zara pa se je kot eno izmed največjih ponudnikov oblačil in modnih dodatkov na svetu, ujelo tudi v nekaj afer. Leta 2011 jih je okoljevarstveno gibanje Greenpeace prepričalo, da pri produkciji oblačil opustijo uporabo strupenih snovi. Zara je po tem dogodku postalo podjetje, ki podpira kampanjo Detox in daje zgled ostalim podjetjem, kako preklopiti na proizvodnjo oblačil, ki ne onesnažuje okolja. Med drugim je bila Zara leta 2016 v Turčiji obtožena zkoriščanja otrok za delo v njihovih tovarnah, vendar so tudi te težave uspeli konstruktivno rešiti.

Zara ponudba

Assortment

Zara je znana po tem, da pri ponudbi oblačil in modnih dodatkov sledi modnim trendom bolj kot to počnejo ostali ponudniki. Zaradi tega so njihova oblačila zelo priljubljena med mladimi, ter uspešnimi ženskami in moškimi. Trenutna kolekcija leta 2024 sledi vsem trendom tega leta, ki so jih začrtali svetovno znani modni oblikovalci na modnih pistah. 

Poleg oblačil in dodatkov za ženske in moške, ima Zara tudi velik del svojih trgovin namenjenih ponudbi za otroke. Ta sledi modnim trendom, hkrati pa je udobna in mnogokrat povezana s priljubljenimi risanimi junaki, kot so npr. junaki risanke Frozen. Zara ponuja oblačila za dojenčke, malčke ter dečke in deklice do 14 leta starosti. 

Za moške so na voljo oblačila za vse priložnosti. Na izbiro so oblačila za poslovne in druge pomembne priložnosti, oblačila za prosti čas ter tudi športne aktivnosti. 

Največji del trgovine je namenjen oblačilom za ženske, ki so prav tako na voljo za vse priložnosti in različne okuse. V Zari ponujajo tudi čevlje, torbe, spodnje perilo in druge modne dodatke. Popuste in trenutne akcije lahko običajno vidite že v izložbi trgovine Zara, sicer pa so te vedno predstavljene v njihovih katalogih. Zara ponudi veliko razprodajo vedno ob črnem petku, pa tudi koncu sezone, ko v njihove trgovine pridejo nove kolekcije, na stare pa ponudijo velike popuste. 

Prelistajte Zarin katalog Zara katalog  in preglejte katere akcije in popusti so aktualni v trenutni sezoni.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport