S prijavo lahko redno prejemate novice iz trgovine Zara.

Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Zara. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.Zara Vam nudi vse, kar potrebujete, poleg tega pa imajo tudi odlične cene!Trgovine Zara imajo redno nove akcijske ponudbe. Njihovo najnovejšo ponudbo, ki velja od 01.10.2020 si lahko ogledate tukaj tukaj.Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Bibloo, Bonprix, C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Intersport, Kik, Mana, Mass outlet! So največji tekmeci trgovin Zara.

Niste imeli sreče pri iskanju? Obiščete lahko tudi uradno stran prodajalne na www.zara.com.

Natisnjeni letaki? Prepoln nabiralnik? Škatle, polne starih letakov? Ne rabi biti tako! Pričnite uporabljati Kimbo z elektronskimi letaki prodajalne Zara in nič izmed omenjenega Vas ne bo več omejevalo.Elektronski letaki, recimo najnovejša ponudba trgovin Zara ki Vam je na voljo na spletu, niso le najnovejša modna muha, temveč tudi znaten korak k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje in zaščiti naših gozdov. Hvala, ker ste se nam pridružili pri varovanju okolja.

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.