Trgovine Tupperware se med slovenskimi kupci uvrščajo kot najbolj priljubljene. Postajajo eden izmed vodilnih na slovenskem področju. Ker imajo v trgovinah Tupperware zelo široko ponudbo izdelkov in odlične cene, lahko pri njih kupite skoraj vse, kar potrebujete.Za primerjavo Vas vabimo da si ogledate še ponudbe ostalih prodajaln: Akvonij, Baby center, Europark, Kompas, Kuponko, Petrol, Pikapolonica, Relax, TEDi.

Če niste uspeli najti kar ste želeli, obiščite še uradno spletno stran prodajalne www.tupperware.si - tam boste našli poln nabor njihove ponudbe.

Ne rabite več čakati poštarja, da dobite letake z akcijami prodajaln Tupperware. Na Kimbinu so Vam na voljo, kadar želite.Ali veste, da varujete okolje? S čim že? Tako, da ne listate natisnjenih Tupperware letakov, temveč letake, objavljene na spletu!

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Spletni Kimbino Katalogi

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.