Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE

Tupperware katalog od 01.07. - 04.08.2024 | aktualna ponudba, letaki

OGLAŠEVANJE
Tupperware

Tupperware katalog

Tupperware katalog

3/5
Actual brochure

Tupperware katalog izide enkrat letno, ob posebnih priložnostih, kot so npr. božični prazniki ali črni petek, pa lahko pričakujemo še kataloge z dodatnimi ponudbami in Tupperware akcijami. Katalog leta 2024 si lahko ogledate tukaj.

O Tupperware

Shop

Podjetje Tupperware je zagotovo eden izmed svetovno znanih ponudnikov plastičnih posod in drugih plastičnih pripomočkov za dom in prosti čas. Na naši strani trgovino uvrščamo v kategorijo Drugo, kjer lahko najdete tudi Baby center, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit, Gorenje in Mladinska Knjiga.

Odkar so se Tupperware izdelki prvič pojavili v Sloveniji, so s svojo inovativnostjo in praktičnostjo obsedli vsako gospodinjo, spremenili način kako shranjujemo našo hrano in organiziramo našo kuhinjo. Naše babice so nam z veseljem dale ostanke kosila v Tupperware posodice, ter nas opomnile, da jim jih moramo ob naslednjem obisku prinesti nazaj. Dobra stran Tupperware izdelkov je tudi ta, da so njihovi izdelki bolj okolji prijazni, saj so nadomestili plastične posode za enkratno uporabo, ki so jih v Sloveniji uporabljali pred tem. 

V Sloveniji nimamo posebnih specializiranih trgovin kjer bi ponujali samo Tupperware izdelke. Je pa te mogoče najti v vseh večjih trgovinah, za njihovo distribucijo pa skrbita dve podjetji: Dirindar distribucija d.o.o. iz Ljubljane in Makra International d.o.o. iz Trzina. 

Če želite dobiti boljši vpogled v Tupperware ponudbo, je najbolje, da preverite Tupperware online ponudbo oziroma obiščete njihovo spletno stran tupperware.si. Na njihovi spletni strani lahko dostopate tudi do njihovega kataloga, preberete več informacij o podjetju in poizvedete več o trenutnih Tupperware akcijah. Tupperware online oz. spletna stran, ponuja tudi velik izbor zdravih in okusnih receptov, ki jih lahko naredite s pomočjo njihovih kuhinjskih izdelkov. Sicer pa lahko na njihovi spletni strani z nekaj kliki (ko izberete svojo državo) pridete tudi do njihove spletne trgovine, kjer lahko preko spleta kupite nekaj njihovih proizvodov.

Uspešna zgodba podjetja Tupperware se je začela že leta 1946, ko je Earl Tupper izumil prve izdelke za shranjevanje hrane. Vse se je začelo s preprosto klasično Tupperware posodo, danes, 70 let kasneje, pa je podjetje vodilno na svojem področju in ponuja več kot 1000 različnih izdelkov. Podjetje ima približno milijardo dolarjev prometa in je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev posode in drugih plastičnih izdelkov za dom in prosti čas. Pohvalijo se lahko s posebno visoko tehnologijo, zaradi česar njihovi izdelki slovijo po izjemni kvaliteti, funkcionalnosti, privlačnem dizajnu in uporabnosti. Svetovno središče podjetja Tupperware je danes v Orlandu, na Floridi. Proizvodnja njihovih izdelkov pa poteka v 14 tovarnah po celem svetu, izmed katerih so štiri v Evropi. 

V podjetju Tupperware se zavedajo okoljske problematike, ki jo povzroča pretirano kopičenje plastičnih odpadkov ter tudi njihova proizvodnja, zato so se odločili, da postanejo karseda dejavni tudi na okoljevarstvenem področju. Pri proizvodnji svojih izdelkov, stremijo k temu, da bi te lahko ponovno reciklirali oz. ponovno uporabili. Skušajo uporabiti obnovljive materiale, ki ne škodijo okolju. Poudarjajo, da njihovi izdelki nadomeščajo izdelke iz plastike za enkratno uporabo, saj so obstojni, se ne zlomijo ali poškodujejo zlahka in nam lahko služijo dlje časa. Prav tako menijo, da njihovi revolucionarni izdelki za shranjevanje hrane poskrbijo, da zavržemo manj hrane, kar pa pomeni tudi manjše onasneževanje okolja. Običajno gospodinstvo v enem letu zavrže veliko hrane, ki posledično po nepotrebnem prispeva k segrevanju ozračja. 

Posebnost podjetja Tupperware je tudi ta, da njegovo poslovanje temelji na iniciativi večih običajnih posameznikov. Zato tudi ves čas vabijo nove člane, da se jim pridružijo in razvijejo kariero v povezavi z njihovim podjetjem. Vsak posameznik lahko povabi nekaj svojih prijateljev, ter na svojem domu organizira Tupperware predstavitev. Ko prijavite predstavitev, pride k vam Tupperware predstavnik, ki predstavi njihove produkte, posebne tehnike shranjevanja in če je mogoče celo poizkusi določene recepte s pomočjo Tupperware proizvodov. Na koncu vsake predstavitve lahko sodelujoči kupijo predstavljene izdelke in ob tem dobijo še dodatno brezplačno darilo.

Tupperware ponudba

Assortment

Tupperwarova ponudba se je začela s preprosto plastično posodo, danes pa obsega zelo širok izbor plastičnih izdelkov za kuhinjo in dom. 

Podjetje ponuja posode različnih velikosti in dizajnov za shranjevanje hrane. Veliko imajo npr. posod za shranjevanje solate. V njih ostane hrana dlje časa okusna, sveža in se ne pokvari. Na voljo je tudi zelo širok izbor izdelkov za kuhanje in peko, raznih pripomočkov kot so vrči za mešanje, merilne sklede, valjarji, zajemalke. Zelo popularni so tudi bolj funkcionalni izdelki kot so npr. posode za seklanje čebule, lopatice, tlačilke, nožki za luplenje, noži. Tupperware ponudba zajema tudi veliko posod, ki bodo poskrbele, da bo vaša kuhinja bolj urejena in organizirana, ter da boste imeli več prostora v vašem hladilniku, zmrzovalniku ali shrambi. 

Ponudo Tupperwarovih izdelkov, ter informacije glede trenutno aktualne Tupperware akcije, si lahko ogledate v katalogu Tupperware katalog, ki je aktualen meseca Julij.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Paradiznik
Riz
Jagode
Piskoti
Sladoled
Cebula
Sadje
Cesen
Zelena
Mandlji
Kozarec
Žlica
Nož

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE