Torbica - Razprodaje, ponudbe in cene

Torbica

Kimbino vam zmeraj prinaša izdelke po najugodnejših cenah. Najboljša cena za danes: torbica! Torbica po akcijski ceni se nahaja v 9 letakih. Poglejte celotno kateggorijo in se prepričajte o najugodnejši ponudbi.

Izdelek torbica lahko najdete znižan v sledečih prodajalnah: DM Drogerie Markt, Petrol, Bonprix, Big Bang in Oriflame. Vse aktualne popuste zanj lahko najdete v letakih:

Če potrebujete več izdelkov, lahko kliknete na katerokoli prodajalno ter njihov katalog. Oglejte si na primer Mleko, Maslo, Sir, Jogurt in Jajca ter odkrijte odlične ponudbe znižanih cen. Kimbino zmeraj najde najboljše popuste ter vas o le-teh tudi nemudoma obvesti. S Kimbinom imate tako vsak teden nove prihranke. Prijavite se na naše novičke in se prepričajte.

Za vas zbiramo najboljše akcije vseh prodajaln v Sloveniji. Če želite pri vaših nakupih prihraniti še več, si lahko tudi naložite našo aplikacijo za vaš pametni telefon Kimbino in tako takoj dobite dostop to vseh popustov.

Čarobne besede ki so dobro pozane vsem Kimbino uporabnikom: popusti, razprodaje in prihranki. Z nami priharite pri nakupih dobrin kot je torbica pa še mnogo drugega. Odkrijte Kimbino svet!

Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo