Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Palma
3/5

Palma katalog od od ponedeljka 12.02.2024 | aktualna ponudba, letaki

Palma katalog

3/5
Actual brochure
Izredno malo ljudi v Sloveniji ne pozna trgovin Palma. Nenazadnje, so pri nas tako priljubljeni, da spadajo med vodilne na slovenskem tržšču.
Palma nudi skoraj vse kar potrebujete. In kar je najpomembneje: imajo odlične cene!
Redne in nove posebne ponudbe, to je značilnost prodajaln Palma. tukaj boste našli najnoveše ponudbe, katere pričnejo veljati z 01.12.2023.
Oglejte si tudi ponudbo ostalih prodajaln Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Gorenje! So največji tekmeci trgovin Palma.

Na uradni spletni strani lahko izveste več o prodajnem asortimanu izbranih trgovin. Če torej niste našli kar ste želeli, pri nas, Vas vabimo, da obiščete še njihovo uradno stran na palma.si.

Pozabite natisnjene letake in polne nabiralnike. Uporabite letake na Kimbino kjer so Vam zadnje ponudbe prodajaln Palma vedno na voljo, ne glede na to, kje ste.

Ali želite prihraniti denar? Poskusite z nakupi izdelkov po znižanih cenah, zagotovo se Vam bo prav kmalu obrestovalo!

Posebne ponudbe trgovin Palma so izjemno priljubljene, pa še mnogo denarja Vam lahko priranijo. Kako v bodoče ne zamuditi nobene njihove akcije več? Enostavno: Naročite se na naše novičke, ali pa si naložite našo aplikacijo Kimbino na Vaš pametni telefon.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Voda
Sol
Kuhinja
Kos
Sardine
Vrata
Sup
Tobogan

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Palma

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.