Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Hervis
3/5

Hervis katalog od od srede 20.03.2024 | aktualna ponudba, letaki

Hervis katalog

Preglejte Hervis ponudbo v njihovih katalogih

3/5
Actual brochure

Hervis katalogi in letaki običajno izidejo enkrat mesečno, ob posebnih priložnostih pa tudi večkrat. Posebni katalogi izidejo ob npr. črnem petku, ko nam Hervis predstavi akcije z velikimi popusti. Prav tako, pa Hervis pogosto objavi nove letake, ki se osredotočajo na specifično kategorijo iz njihove ponudbe, npr. Katalog fitnes, ki ponuja veliko športne opreme in naprav za telovadbo od doma.

Trenutno aktualen katalog, ki velja od 20.03.2024 lahko vidite tukaj tukaj.

O trgovini Hervis

Shop

Trgovinska veriga Hervis je ena izmed največjih in najuspešnejših strokovnih športnih trgovin v Evropi. S svojo ponudbo se uvršča v kategorijo Oblačila, obutev in šport, trgovine s podobno ponudbo na področju športa in mode pa so Kik, NKD, Modiana, Bonprix, Mass outlet, Deichmann, Intersport, Mana, Takko in C&A.

Trgovine Hervis prihajajo iz nam sosednje države, Avstrije in imajo že kar dolgo tradicijo poslovanja. Leta 2022 bo podjetje praznovalo kar 50 let poslovanja, v Sloveniji pa so prisotni že več kot 20 let. Hervis trgovine so, poleg Slovenije in Avstrije, na voljo tudi v Nemčiji, Romuniji, na Hrvaškem, Češkem in Madžarskem. 

V Sloveniji lahko najdemo veliko število poslovalnic, ki se večinoma nahajajo v bližini večjih trgovskih centrov. Ljubljana ima kar tri trgovine Hervis: Ljubljana CityPark, Ljubljana Center Vič in Ljubljana Šiška. Najbližjo trgovino Hervis lahko najlažje najdete preko njihove spletne strani hervis.si, kjer si lahko prav tako ogledate njihov delovni čas. Delovni čas posamezne trgovine je večinoma odvisen od trgovskega centra v katerem se nahaja. Večinoma pa so odprte od ponedeljka do sobote, od 9:00 do 21:00.

Glavno geslo te športne znamke je »Get movin'«, ki bi jo lahko iz angleščine prevedli kot »začni se gibati«. Pri Hervisu se zavedajo, da ni pravega in predvsem zdravega življenja brez gibanja. Kot pravi slovenski pregovor: »Zdrav duh v zdravem telesu«, ne bomo z večjim gibanjem dosegli le zdravega telesa, ampak tudi izboljšali naše psihično zdravje. Šport nas sprošča, odpravlja stres in skrbi, nas spravi v boljše razpoloženje, prav tako pa je odličen način za druženje z ljudmi. Pri Hervisu se zavedajo vseh pozitivnih vidikov športa, zato nas vabijo, da začnemo »migati« skupaj z njimi.

Hervis ponudba

Assortment

Ni važno, če ste oseba, ki šele razmišlja, da bi se začela ukvarjati s kakšnim športom ali pa ste že pravi športni profesionalec, v vsakem primeru, boste v trgovinah Hervis našli veliko izdelkov, ki vas bodo spravila v gibanje. 

Hervis ima veliko ponudbo opreme, oblačil in drugih izdelkov za različne vrste športa. Pri njih boste našli nogometno opremo, plezalno opremo, fitnes opremo, kolesarsko opremo, pa tudi opremo za hokej na ledu, drsanje, alpsko smučanje. Hervis vas bo opremil z zaščitno opremo, ki jo potrebujete za določen šport, kot so čelade, ščitniki, vrvi. 

V trgovini boste našli tudi veliko ponudbo oblačil, ki so posebej zasnovana za določen šport (tekaška oblačila, fitnes oblačila, pohodniška oblačila) in dizajnirana po najnovejših modnih smernicah. V Hervisu boste med drugim našli tekašne majice, hlače za jogo, kolesarske jakne, nogometne nogavice ali dokolenke. Za tiste, ki se radi prepuščajo nostalgiji imajo na voljo izbor oblačil priznane slovenske znamke Elan. Te lahko prav tako vidite na njihovi spletni strani pod kategorijo »Elan retro shop«. V Hervis lahko prav tako zavijete, če potrebujete kvalitetno jakno. Ponujajo velik izbor ženskih, moških in otroških jaken za vse letne čase. Jakne ene izmed znamk na katero so še posebej ponosni, saj slovijo po svoji izjemni kvaliteti, so jakne znamke Helly Hansen. Cene za te vrste jaken so sicer precej visoke, zato se vam izplača preveriti najnovejše Hervis akcije, ki pogosto ponudijo znižanja tudi na jakne. 

V Hervisu boste našli tudi primerno obutev za vašo športno dejavnost. Imajo velik izbor posebnih čevljev za tenis, drsalk, dvoranske obutve, pohodniških čevljev ter mnogih drugih. V trgovini boste našli kvalitetne pohodniške čevlje slovenske znamke Alpina, pa tudi priznano znamko tekaških čevljev Salomon. Njihova ponudba pa prav tako zajema velik izbor obutve za prosti čas priljubljenih športnih znamk Nike in Adidas. 

Hervis vas bo opremil tudi z vsemi potrebščinami, ki so potrebne za taborjenje, saj pri njih dobite šotore, torbe, spalne vreče in blazine. Seveda imajo tudi veliko ponudbo nahrbtnikov in torb, tako, da bo za vašo športno opremo poskrbljeno tudi na vaših potovanjih. Hervis ponuja prav tako izdelke iz kategorije športne prehrane. V njihovih trgovinah dobite tudi razne proteinske napitke, energijske prigrizke, vitaminske dodatke, praške in mnogo drugega. 

Verjetno ni potrebno posebej omeniti, da boste v športni trgovini kot je Hervis dobili tudi kolesa, sani, žoge (za nogomet, košarko, rokomet ...), smuči, deske, rolerje, loke, hokejske palice in mnoge druge osnovne potrebščine, ki jih potrebujete za določen šport. 

Hervis je znan tudi po tem, da pogosto ponudi izjemna znižanja na svoje izdelke. Običajne so npr. Hervis akcije ob črnem petku, pa božičnih praznikih, ter prav tako ob drugih priložnostih, ko nam Hervis na svojo ponudbo ponudi velike popuste. Pogoste so tudi posebne akcije, kot je npr. »kupi več in prihrani«, ko vam za nakup enega ali več izdelkov, enega podarijo. Pa posebna znižanja na smučarsko opremo ob koncu smučarske sezone, pa spletni outlet, odprodaja koles in veliki popusti na zadnje kose v njihovi ponudbi. Če želite biti na tekočem z najnovejšimi Hervis akcijami, je najbolje, da spremljate njihove kataloge in letake. 

Priporočamo vam, da si ogledate najnovejši Hervis katalog Hervis katalog  in mu prepustite, da vas navduši nad kakšno novo športno aktivnostjo

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App

Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani odprite spletno stran Kimbino.si. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.

OGLAŠEVANJE

Najljubši izdelki na Kimbino:

Majica
Pulover
Jakna
Hlace
Kratke hlace
Nogavice
Cevlji
Nahrbtnik
Pas
Trenirka
Športna obutev

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE

Druge trgovine iz kategorije Oblačila, obutev in šport

Iskanje
Kimbino
Logotip Hervis

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.