Kimbino
Kimbino
OGLAŠEVANJE
Logotip Gorenje
3/5

Gorenje katalog od 01.04. - 30.04.2024 | aktualna ponudba, letaki

Gorenje katalog

3/5
Actual brochure
Zelo malo ljudi ne pozna prodajaln Gorenje. Dejansko so eden izmed vodilnih trgovcev na Slovenskem tržišču.
Obsežen nabor izdelkov super kakovosti - to je značilnost prodajaln Gorenje. V trgovinah Gorenje, boste vedno dobili vse, po kar ste prišli.
Trgovine Gorenje redno predstavljajo nove odlične ponudbe. Kaj imajo trenutno, od 01.04.2024? izveste lahko tukaj.
Tudi te prodajalne: Baby center, Tupperware, Kompas, TEDi, Petrol, Pikapolonica, Relax, Akvonij, Zoohit in Mladinska Knjiga, Vas utegnejo presenetiti s svojimi ugodnimi ponudbami.

Ali potrebujete kaj, česar na naši strani niste uspeli najti? Poskuite pogledati še na uradni spletni strani prodajalne gorenje.com.

Papiranti letaki so stvar preteklosti. Prišlo je obdobje ekološko prijaznih in praktičnih spletnih letakov in katalogov, predstavljamo Vam najnovejšo ponudbo trgovin Gorenje, katero Vam prinaša Kimbino.

Sedaj je nakupovanje s prihranki najenostavneje!

Še nikoli ni bilo tako enostavno slediti ponudbi prodajaln Gorenje. Edino karr potrebujete je, da se naročite na naše novičke, ali na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Kimbino. Tako nikoli več ne boste zamudili nobene alkice v trgovinah Gorenje. Vaš, Kimbino.

Spletni Kimbino Katalogi

Kimbino App
Polni nabiralniki in odvečen papir so zahvaljujoč Kimbino katalogom stvar preteklosti! Zakaj bi še dodatno bremenili naš planet, ko pa so elektronski katalogi za vaše najljubše trgovine oddaljeni le en klik stran? Namesto da listate strani, odprite spletno stran Kimbino.si. Ker si želimo, da je zelen način življenja z vami vedno in povsod vam nudimo tudi našo aplikacijo, s katero vam bodo novi katalogi na voljo kar v vašem žepu. Hvala vam, ker razmišljate zeleno. Z vašo pomočjo varujemo naše gozdove.
OGLAŠEVANJE

Druge ponudbe v kategoriji

OGLAŠEVANJE
Iskanje
Kimbino
Logotip Gorenje

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.