KimbinoKimbino
Kimbino
Aktualna ponudba v Izberi mesto

Back to School 2022 - Popusti, katalogi, letaki

Vsi katalogi
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE
OGLAŠEVANJE

Jesen je skoraj tu, prav tako tudi vrnitev za zvezke

Poletje se zaključuje in kmalu se bomo morali posloviti od njega. Za večino otrok in mladostnikov je to najljubši letni čas, saj ga preživijo v družbi vrstnikov ter svojim najljubših dejavnostih. Prav gotovo se bodo radi spominjali morskih dogodivščin in poletnih izletov ali norčij ki so jih uganjali, a čas je prišel, da se vrnejo v šole, kjer jih čaka nova pustolovščina - novo šolsko leto!

Začetek šole je za večino otrok prav tako razburljiv in zanimiv, saj bodo izvedeli kaj vse jih to leto čaka, kaj se bodo naučili, kam bodo šli na ekskurzije, pa še mnogo več. Zadnji tedni meseca avgusta so tako polni veselega izbiranja in pripravljanja zvezkov, pisalnega pribora, odličnih šolskih torb, pisanih map, čudovitih peresnic, zanimivih nalepk, geometričnih pripomočkov, udobnih športnih oblačil, šolskih copat, smešnih majic, poučnih knjig in delovnih zvezkov ter učbenikov - in ostalih šolskih pripomočkov. Vsi mladostniki so navdušeni nad temi aktivnostmi in z veseljem se bodo pripravljali za prve šolske dni.

Da bodo vaši najmlajši karseda najbolje pripravljeni na novo šolsko leto, smo za vas zbrali vse posebne ponudbe iz prodajaln na enem mestu, kar vam bo olajšalo izbiro nakupa, pri tem pa boste tudi prihranili kakšen evro ali dva. Vabimo vas, da si pred pripravo za šolo z vašimi najmlajšimi vzamete čas in prelistate ponudbe na Kimbinu, kjer boste našli številne odlične ponudbe in ideje za novo šolsko leto. Za najboljši prihranek lahko ponudbe vseh trgovcev priročno primerjate na enem mestu - na spletni strani Kimbino. Želimo uspešen povratek v šolo vsem našim otrokom in mladostnikom!

Več katalogov

OGLAŠEVANJE
Kimbino
Zapri
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo