Valentinovo 2023 - Popusti, katalogi, letaki

Trenutno ni na voljo nobenega kataloga.

Najbolj obiskane trgovine

Valentinovo v Sloveniji

Štirinajsti februar že mnogo let obeležuje dan katerega se še posebej veselijo zaljubljenci - pa naj bodo to na novo in sveže pečeni parčki ki komaj čakajo da si lahko izrazijo še malce več naklonjenosti - ali pa zreli pari, ki jim Valentinovo predstavlja obeleženje dolgih let medsebojne ljubezni in zvestobe ter priložnost da svoj dan naredijo le za odtenek svetlejši in bolj poln ljubezni kakor sicer. Pri nas si na ta dan, sedaj že tradicionalno, pari in zaljubljenci vseh starosti izmenjajo drobna darila ali druge malenkosti v znak medsebojne ljubezni, zvestobe, spoštovanja in naklonjenosti. Samo praznovanje 14. februarja kot dan Svetega Valentina pa, v obliki kot ga poznamo danes, sega vse v sredino dvajsetega stoletja, odkar se je počasi, a z gotovostjo, ta prisrčen praznik prijel globalno prav povsod po svetu, tako da je povsem običajno, da ga praznujemo tudi pri nas v Sloveniji. Kdo si pa ne želi prejeti majhne pozornosti od svojih ljubljenih?

Letaki z darili za Valentinovo

Slovenske prodajalne želijo ob Valentinovem - prazniku zaljubljencev - svojim potrošnikom ponuditi karseda pestro in zanimivo ponudbo in izbiro daril. Tako boste pri večini trgovcev našli bogato založene police z raznoraznimi, bolj ali manj izvirnimi, tematsko obarvanimi darili ter za ta namen. Številne trgovske verige pa vsako leto kot del Valentinove ponudbe izdajo tudi praznične kataloge s katerimi obeležijo 14. februar. Omenjeni letaki veljajo v tednu, kateri napoveduje Valentinov Dan. Tako lahko v tem času najdete še posebej dobro izbiro čokoladic in bonbonier ter ostalih posladkov, čudovito cvetje in lončnice, ljubke srčaste plišaste igrače, vina za posebne priložnosti, zapeljivo perilo, moden nakit, mamljive dišave, lepe voščilnice, pa še mnogo drugega.

Če idejo za to kaj podariti svoji izbranki oziroma izbrancu še zmeraj iščete, naj vas vabljivi katalogi trgovine Muller, E.Leclerc zlatarne, trgovin Hofer in Lidl, pa še marsikoga drugega, prepričajo o pestri izbiri ter vam pomagajo pri odločitvi. Pokukajte v njihovo ponudbo še danes saj je Sveti Valentin že pred vrati!

Več katalogov

Kimbino-white
tree
Preglej kataloge na SPLETU!
Vpiši se
Kimbino
Drugi najpogosteje iščejo
mleko
maslo
sir
jajca
olje
kruh
kava
šunka
pivo

Registriraj se in izkoristi vse ugodnosti.